Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:25 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 19:27

Ανοιχτές θέσεις εργασίας σε ξενοδοχεία – εστιατόρια για την καλοκαιρινή σεζόν (λίστα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πού θα στείλετε βιογραφικό

Ξενοδοχεία και εστιατόρια σε διάφορα σημεία της χώρας αναζητούν προσωπικό. Δείτε τις διαθέσιμες αγγελίες:

  1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΕΖΟΝ 2022: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ για την καλοκαιρινή σεζόν 2022 καμαριέρες, σερβιτόροι, μάγειρες, προσωπικό λάντζας και γενικών καθηκόντων για μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της Πελοποννήσου, Χαλκιδικής και σε νησιά του Ιονίου και Αιγαίου. Παρέχονται πλήρης απασχόληση, καλές αποδοχές και διατροφή, διαμονή. Τηλ. 6986732965. e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
  2. ΖΗΤΕΙΤΑΙ κυρία να εργαστεί σε ξενοδοχείο – εστιατόριο, στην ορεινή Ναυπακτία, στο τμήμα καθαριότητας και λάντζας. Παρέχεται διαμονή και διατροφή. Τηλ. 6945703751 και 6978172711.
  3. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ από ξενοδοχεία 5 αστέρων, 3 αστέρων και εστιατόριο στην περιοχή Μπαλί Ρεθύμνου, για τη θερινή σεζόν 2022, Απρίλιο έως Οκτώβριο:
    -Μάγειρας Α΄ και Β΄, μισθός: 1.200 και 1.100 ευρώ αντίστοιχα.
    -Βοηθ. σερβιτόροι/ες, Σερβιτόροι Α, μισθός: 850 και 1.100 ευρώ αντίστοιχα.
    -Μπάρμαν, μισθός: 1.100 ευρώ.
    -Καθαρίστριες, μισθός: 950 ευρώ.
    -Υπάλλ. Υποδοχής άνδρας, μισθός: 950 ευρώ.
    Εμπειρία σε ανάλογη θέση. Αριστη γνώση Αγγλικών, θα εκτιμηθεί θετικά η γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας. Παρέχεται διαμονή (με συγκάτοικο) και διατροφή. Αποστολή βιογραφικών στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλέφωνο επικοινωνίας: 6936550295 και 6987707949.
  4. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ρεσεψιονίστ, μάγειρας, καθαρίστριες, μπουφετζής, οδηγός, αισθητικός, βραδυνός και σέρβις σε 4* Ξενοδοχείο στην Βασιλική Λευκάδας. Παρέχεται διατροφή και διαμονή. Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
  5. Το SAN GIORGIO Hotel στη Σκάλα Κεφαλονιάς αναζητά ΄Β Μάγειρα και Βοηθό, Barman και Καμαριέρες για πεντάμηνη σεζόν 2022. Παρέχεται Διαμονή. Τηλ. 6939 081929. e-mail για βιογραφικά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
  6. Το Fanalino Restaurant στους Παξούς αναζητά για τη φετινή σεζόν για το διάστημα Απρίλιος – Οκτώβριος:
    -Μάγειρα για εργασία
    -Μάγειρα για πρακτική άσκηση
    -Σερβιτόρο/α με απαραίτητη γνώση Αγγλικής γλώσσας.
    Παρέχονται διαμονή, διατροφή, ασφάλιση και μισθός. Ζητάμε συνέπεια και όρεξη για μάθηση και δουλειά. Στοιχεία επικοινωνίας: 6979869087 (Αλέξης) και 6987808100 (Στεύη). Βιογραφικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από την Παρασκευή 25/2 και κάθε Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 745 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία