Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  10:41 μμ
Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 12:49

«Κραυγή» αγωνίας από τη Φιλοζωική Αγρινίου: «Οι τσέπες των λίγων εθελοντών που παλεύουν ακόμα άδειασαν»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τη βαθιά της ανησυχία εκφράζει η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου, καθότι η οικονομική στήριξη που λαμβάνει είναι πενιχρή, γεγονός που δυσκολεύει το έργο των εθελοντών της για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων που περιθάλπει.

Όπως τονίζει σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα οι συνδρομές που αποπληρώνονται είναι ελάχιστες ενώ και τα παζάρια που ανά διαστήματα διοργανώνονται έχουν ελάχιστη συμμετοχή. «Οι τσέπες των λίγων εθελοντών που το παλεύουν ακόμα άδειασαν», υπογραμμίζεται.

Τονίζει η σχετική ανάρτηση:

Δυστυχώς σε λίγες μέρες η φιλοζωική δεν θα έχει χρήματα να βάζει βενζίνη να ταϊστούν τα σκυλιά Αχελώου και δρόμου. Οι συνδρομές, που είναι τα έσοδα μας δεν δίνονται παρά ελάχιστες, παζάρια και να γίνουν λόγω των καταστάσεων είναι με ελάχιστη συμμετοχή τα ημερολόγια έμειναν τα περισσότερα, οι τσέπες των λίγων εθελοντών που το παλεύουν ακόμα άδειασαν.

Όλοι απαιτούν και ζητάνε χωρίς να γνωρίζουν την κατάσταση που είναι τραγική για εμάς και τα αδέσποτα μας, ψυχολογικά και σωματικά. Εθελοντές δεν υπάρχουν ούτε αυτοκίνητα να είμαστε παντού όλη μέρα οι 3-4 που ακόμα τρέχουν έχουν εξαντληθεί σε απάντηση σε αυτούς που κάνουν κακή κριτική στην οργάνωση χωρίς να προφέρονται, έστω και ένας στους χιλιάδες πολίτες του Αγρινίου. Ελπίζουμε στην κατανόηση σας και ευχόμαστε το καλύτερο χωρίς να εγκαταλείψουμε όσο αντέχουμε τα ζώα που φροντίζουμε.

Δεν ζητάμε χρήματα για βενζίνη για οποίον κάνει πάλι καταγγελία το προνόμιο το έχει μόνο αυτός. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς δεν μας άφησαν χωρίς τροφή όποτε το ζητήσαμε και έχουμε να ταΐσουμε τα αδεσποτάκια μας.

filozoiki 2 3 2022

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 700 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News