Δευτέρα, 17η Ιουνίου 2024  4:44 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 19:09

Πλαστικά καπάκια για την ΕΛΕΠΑΠ συγκέντρωσαν οι μαθητές του Γυμνασίου Νεάπολης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο περιβαλλοντικών δράσεων που κάνουν για το σχολικό έτος 2021-2022

Πλαστικά πώματα από μπουκάλια και συσκευασίες ειδών οικιακής χρήσης συγκέντρωσαν με δική τους πρωτοβουλία οι μαθητές του Γυμνασίου Νεάπολης Αγρινίου, στο πλαίσιο περιβαλλοντικών δράσεων που κάνουν για το σχολικό έτος 2021-2022. Τα πλαστικά καπάκια συγκεντρώθηκαν, προκειμένου να δοθούν στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, με τους μαθητές να συμμετέχουν σε πρόγραμμα ανακύκλωσης, που θα βοηθήσει στην απόκτηση εξοπλισμού για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των ΑμΕΑ.

«Στο σπουδαίο αυτό ανθρωπιστικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ για την αποκατάσταση και ένταξη παιδιών – ενηλίκων ΑμΕΑ στο σχολείο και στην κοινωνία, οι μαθητές ανταποκρίθηκαν έμπρακτα με μεγάλη προθυμία. Η μαθητική κοινότητα του σχολείου μας απέδειξε ότι ο σεβασμός στη φύση είναι ενδεικτικός της πολιτισμικής στάθμης μιας κοινωνίας με αγάπη, σεβασμό και διάθεση προσφοράς προς το συνάνθρωπο. Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές» σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Γυμνάσιο Νεάπολης.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 236 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.