Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:32 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 18:19

Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας αυτή την περίοδο (λίστα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανοιχτές θέσεις εργασίας σε ξενοδοχείο στην Κεφαλονιά για σεζόν

Πού θα στείλετε βιογραφικό

Το SAN GIORGIO Hotel στη Σκάλα Κεφαλονιάς αναζητά ΄Β Μάγειρα και Βοηθό, Barman και Καμαριέρες για πεντάμηνη σεζόν 2022. Παρέχεται Διαμονή. Τηλ. 6939081929. e-mail για βιογραφικά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Νέες θέσεις εργασίας σε εστιατόριο στους Παξούς για σεζόν

Πού θα στείλετε βιογραφικό

Το Fanalino Restaurant στους Παξούς αναζητά για τη φετινή σεζόν για το διάστημα Απρίλιος – Οκτώβριος:

  • Μάγειρα για εργασία
  • Μάγειρα για πρακτική άσκηση
  • Σερβιτόρο/α με απαραίτητη γνώση Αγγλικής γλώσσας.

Παρέχονται διαμονή, διατροφή, ασφάλιση και μισθός. Ζητάμε συνέπεια και όρεξη για μάθηση και δουλειά. Στοιχεία επικοινωνίας: 6979869087 (Αλέξης) και 6987808100 (Στεύη). Βιογραφικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Αγρίνιο: Νέες θέσεις εργασίας σε εταιρεία οικοδομικών υλικών – Τι προσωπικό ζητείται

Πού θα στείλετε βιογραφικό

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ Χειριστές Ανυψωτικών Μηχανημάτων και Βοηθοί Χειριστές Ανυψωτικών Μηχανημάτων (με αναγγελία βοηθού) από εταιρεία ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ για πλήρη απασχόληση, αορίστου χρόνου σύμβαση, ικανοποιητικός μισθός με bonus. Αποστολή Βιογραφικών στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 6936602276.

Νέες θέσεις εργασίας σε εταιρεία του Αγρινίου: Ζητούνται υπάλληλος γραφείου και φύλακας

Πού θα στείλετε βιογραφικό

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ υπάλληλος γραφείου με καλή γνώση Η/Υ και ERP, καθώς και φύλακας για εργασία σε εταιρεία Ανακύκλωσης στο Αγρίνιο. Αποστολή βιογραφικού στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 2641056720.

Νέες θέσεις εργασίας σε νέο κατάστημα στο κέντρο του Αγρινίου

Πού θα στείλετε βιογραφικό

Barista / Πωλήτρια: ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ανθρώπους με εμπειρία, που θα στελεχώσουν την ομάδα μας και θ’ απασχοληθούν όλο το χρόνο στο νέο μας κατάστημα στο κέντρο του Αγρινίου. 

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Ομαδικότητα – Συνεργασία
  • Θετικότητα και προσαρμοστικότητα στις αλλαγές.

Παροχές:

  • Ανταγωνιστικός μισθός
  • Συνεχής εκπαίδευση
  • Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας
  • Επαγγελματική εξέλιξη.

Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 6932900429 (Μιχάλης Τσινιαράκης).

Νέες θέσεις εργασίας σε πολυκατάστημα του Αγρινίου

Πού θα στείλετε βιογραφικό

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ E-SHOP (MONO ΑΝΔΡΑΣ ΜΕΧΡΙ 40 ΕΤΩΝ): Απαραίτητη η άριστη γνώση χρήσης Η/Υ, διαθέτοντας κυρίως εξοικείωση σε WordPress και WooCommerce, Γνώση PHP, HTML και CSS θα συνεκτιμηθούν.

  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών.
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.
  • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και άνεση στην επικοινωνία.
  • Ικανότητα να δουλεύει υπό πίεση και διαχείριση πολλαπλών εργασιών.
  • Διάθεση για συνεχή ανάπτυξη κι εξέλιξη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ αποστείλουν το βιογραφικό τους ΜΕ ΘΕΜΑ «E-SHOP» στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της φόρμας υποβολής στο: https://www.e-tserpelis.com/career.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΩΛΗΤΗΣ – ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ (ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕΧΡΙ 40 ΕΤΩΝ)

  • Πολύ καλή γνώση Η/Υ
  • Ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
  • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και άνεση στην επικοινωνία
  • Ικανότητα να δουλεύει υπό πίεση και διαχείριση πολλαπλών εργασιών
  • Διάθεση για συνεχή ανάπτυξη κι εξέλιξη

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ αποστείλουν το βιογραφικό τους ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΩΛΗΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ» στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Νέα θέση εργασίας για υπάλληλο σε λογιστικό γραφείο στο Αγρίνιο

Πού θα στείλετε βιογραφικό

ZHTEITAI από λογιστικό γραφείο στο Αγρίνιο υπάλληλος – Βοηθός Λογιστή, για πλήρη απασχόληση, έως 35 ετών. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ προσόν η γνώση του αντικειμένου. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από την Παρασκευή 25/2 και κάθε Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 527 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Απριλίου 2022 10:15
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία