Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:03 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 10:11

Παναιτωλικός: Οι μεταγραφές που έρχονται και τον αλλάζουν

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εντός αγωνιστικού χώρου εντυπωσιάζει τους πάντες τελευταία ο Παναιτωλικός. Ωστόσο, φαίνεται πως δουλεύει καλά και εκτός, αφού η ενίσχυση συνεχίζεται.

Εάν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, στο Αγρίνιο εντός της εβδομάδας θα ολοκληρώσουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό για τον Ιανουάριο. Οι προσθήκες θα φτάσουν πέντε στον αριθμό.

Λογικά ο ένας μετά τον άλλον θα μπουν στο αεροπλάνο. Μοναδικό ερωτηματικό ο Ντάντρεϊ Ντάγκο. Θεωρητικά η δική του περίπτωση είναι εκείνη που θα έπρεπε να έχει τελειώσει καιρό πριν. Το θέμα με τη βίζα του είναι εκείνο που έχει καθυστερήσει τα πάντα. Μέρες τώρα λένε από την ΠΑΕ πως όλα θα λυθούν, αλλά δεν λύνονται. Πλέον υπάρχει σιγουριά πως σύντομα θα βρεθεί τρόπος να ταξιδέψει.

Από εκεί και πέρα, μπορεί οι Νίκος Βέργος και Νίκος Καρέλης να βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση, όμως, θα υπάρξει και συμπαραστάτης τους. Αυτός θα είναι ο Ζοάο Πέδρο όπως αποκάλυψε το Sportime. Τελειωμένη θεωρείται και η δική του υπόθεση.

Κλείνοντας, κλειδωμένη είναι και η μεταγραφή του Γιάκουμπ Ούνε Λάρσον. Όπως ανέφερε το Sportime, υπάρχει συμφωνία τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με την Τζουγκάρντεν. Συνεπώς εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ολοκληρωθεί και η δική του προσθήκη.

Κάπως έτσι ο Παναιτωλικός ανεβαίνει επίπεδο. Θα προσθέσει ταχύτητα στα πλάγια της επίθεσής του, θα έχει έναν στόπερ σαφώς καλύτερο από τους υπάρχοντες και μία ακόμη λύση μπροστά.

Λευτέρης Παυλίδης - sportime.gr

Διαβάστηκε 304 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.