Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:57 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 20:03

Άγριες Μέλισσες: Ξαφνικό "ψαλίδι" στα επεισόδια - Τι συνέβη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι ημέρες προβολής της αγαπημένης σειράς "Άγριες Μέλισσες" μειώνονται σε δύο. Ο λόγος της ξαφνικής αλλαγής.

Οι "Άγριες Μέλισσες" καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τον Γ’ κύκλο να είναι ο πιο συγκλονιστικός που έχουμε παρακολουθήσει.

Ωστόσο, δυσάρεστα είναι τα νέα για τους τηλεθεατές, καθώς η σειρά μπορεί να επέστρεψε μετά το διάλειμμα των εορτών, ωστόσο τα επεισόδια μειώνονται.

Συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 κάνει την είσοδό της η σειρά 42°C, η οποία για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:15, την ώρα που προβάλλονταν οι Άγριες Μέλισσες.

Σημειώνεται, ότι η αλλαγή αυτή είναι προσωρινή και οφείλεται στα κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν μεταξύ των συντελεστών των "Μελισσών", με αποτέλεσμα να υπάρξουν καθυστερήσεις στα γυρίσματα.

news247.gr

Διαβάστηκε 765 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.