Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  9:29 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 18:55

Αγρίνιο: Η παρουσίαση του περιφερειακού σχεδίου δράσης για τα επιχειρηματικά πάρκα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το σχέδιο για την ανάπτυξη επιχειρηματικών πάρκων στη Δυτικής Ελλάδα 2020-2040 παρουσιάζεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, στο Αγρίνιο απόψε!

Στο επίκεντρο βρίσκονται οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες ανάπτυξης για την άμεση παραγωγική και οικονομική ανάταξη της Δυτικής Ελλάδας στον μεταποιητικό τομέα και την εφοδιαστική αλυσίδα, σε συνάρτηση με τον πρωτογενή τομέα που αλληλοτροφοδοτείται από τους κλάδους της βιομηχανίας και των logistics.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων, το οποίο απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη νέων παραγωγικών μονάδων με οργανωμένη και φιλική προς το περιβάλλον διαχείριση των χώρων υποδοχής βιομηχανιών.

Σημειώνεται ότι στην ημερίδα παρουσιάζονται οι περιοχές που ενδείκνυνται για την ανάπτυξη Επιχειρηματικών Πάρκων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Ελλάδας.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο δημοσιογράφος από την εφημερίδα “Συνείδηση” Δημήτρης Παπαδάκης. 

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 394 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 18:58
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.