Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  4:48 πμ
 
wm small
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 13:45

Σε προσλήψεις υπαλλήλων προχωρά η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε προσλήψεις πέντε υπαλλήλων προχωρά άμεσα η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος για τη στελέχωση έργου στο κάστρο Ναυπάκτου.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με 3μηνη σύμβαση εργασίας, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών.

Προβάδισμα στο διορισμό έχουν οι υποψήφιοι που θα τεκμηριώσουν μακροχρόνια ανεργία, (πρόσφατη βεβαίωση ΟΑΕΔ), εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης, που αποκτήθηκε είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα, και εκπληρώνουν σειρά κοινωνικών κριτηρίων: αριθμός ανήλικων τέκνων, πολυτεκνική ή τριτεκνική ιδιότητα, ΑμΕΑ.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, από 20 έως 25 Νοεμβρίου.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την προκήρυξη.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 496 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία