Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:29 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 18:28

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Α/Κ Γαβρολίμνης – Α/Κ Μεσολογγίου την Τρίτη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Και στο τμήμα Α/Κ Αβγού-Α/Κ Εγνατίας την Τετάρτη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού και συγκεκριμένα μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Γαβρολίμνης και Μεσολογγίου καθώς και μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Αυγού και Εγνατίας με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του εξοπλισμού των σηράγγων Καλυδώνας και Αμπελιάς αντίστοιχα.

Ειδικότερα, την Τρίτη 19 Οκτωβρίου από τις 08:00  έως τις 20:00, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Γαβρολίμνης και του Α/Κ Μεσολογγίου,  με ταυτόχρονο αποκλεισμό των κλάδων εισόδου του Α/Κ Γαβρολίμνης προς Ιωάννινα και του Ημικόμβου και του ΣΕΑ Ευηνοχωρίου, καθώς και του Α/Κ Μεσολογγίου προς Αντίρριο.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, τα οχήματα με κατεύθυνση προς Ιωάννινα θα εξέρχονται στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Γαβρολίμνης και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο) και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας μέσω του Α/Κ Μεσολογγίου. Αντίστοιχα,  τα οχήματα με κατεύθυνση προς Αντίρριο θα εξέρχονται στον Α/Κ Μεσολογγίου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο) και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού μέσω του Α/Κ Γαβρολίμνης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των προαναφερθέντων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων τελών από τον πλευρικό σταθμό διοδίων Γαβρολίμνης και τον πλευρικό σταθμό διοδίων Μεσολογγίου, καθώς και αναπροσαρμογή στις τιμές των διοδίων τελών στον Μετωπικό σταθμό διοδίων Κλόκοβας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Επιπλέον, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου από τις 08:00  έως τις 20:00, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του Α/Κ Αβγού και του Α/Κ Εγνατίας, με ταυτόχρονο αποκλεισμό των κλάδων εισόδου του Α/Κ Αβγού προς Ιωάννινα και του Α/Κ Εγνατίας προς Αντίρριο.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται επί της Ιόνιας Οδού με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αβγού και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους προς τον προορισμό της επιλογής τους, μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο). Ακολούθως, όσοι οδηγοί, κινούνται επί της Εγνατίας Οδού και επιθυμούν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται της Εγνατίας Οδού στον Α/Κ Ιωαννίνων και κινούμενοι με κατεύθυνση προς Άρτα θα εισέρχονται στην Ιόνια Οδό μέσω του Α/Κ Αβγού. Τέλος όσοι οδηγοί αναχωρούν από την πόλη των Ιωαννίνων και επιθυμούν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα προσεγγίζουν τον κόμβο του Αβγού μέσω της Π.Ε.Ο με κατεύθυνση προς Άρτα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των προαναφερθέντων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύει αναπροσαρμογή στις τιμές των διοδίων τελών στον Μετωπικό σταθμό διοδίων Τερόβου.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 275 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.