Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  10:43 μμ
Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 11:08

Παλαιομάνινα – Σουπί: Με γρήγορους ρυθμούς η ασφαλτόστρωση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο, μιας και πλέον οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής θα μπορούν να μετακινούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια. και χωρίς προβλήματα και θα μπορούν να απολαμβάνουν τη διαδρομή.

Γιάννης Ράπτης: <<Το έργο υπολογίζεται ότι θα ολοκληρωθεί γρήγορα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εξέλιξη των έργου το οποίο θα βελτιώσει σημαντικά την οδική ασφάλεια. Ο Δρόμος είχε να ασφαλτοστρωθεί πολλά χρόνια και σε πολλά σημεία ήταν επικίνδυνος για τους οδηγούς των οχημάτων και ιδιαίτερα των δικύκλων.>>

Δημήτρης Παπαζώης : <<Ένα μεγάλο μπράβο στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη στον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων, Αθανάσιο Μαυρομμάτη και στον Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, που κάνουν πράξη τα όσα έχουν υποσχεθεί στους κατοίκους του Ξηρομέρου για ένα ασφαλές οδικό δίκτυο>>

(Γιάννης Ράπτης και ο Δημήτρης Παπαζώης έστειλαν φωτο από τα έργα ασφαλτόστρωσης του δρόμου Παλαιομάνινα -Σουπί του Δήμου Ξηρομέρου και έκαναν και τα παραπάνω σχόλια….. xiromeronews.blogspot.com)

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 332 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News