Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  12:16 πμ
Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 18:22

Επίσκεψη του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου στην Αλβανία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου υποδέχθηκε το Μουσικό και Καλλιτεχνικό Σχολείο «JAKOV XOXA» από την πόλη Φιερ της Αλβανίας ,τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016. Στην αποστολή μετείχαν εκτός των μελών της σχολικής κοινότητας και ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας και εκπρόσωπος του Δημαρχείου της πόλης Φιερ.

Η αποστολή φιλοξενήθηκε στο Μουσικό Σχολείο τη Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016, από το πρωί ως τη λήξη του σχολικού προγράμματος. Έγινε παρουσίαση μουσικών συνόλων του σχολείου «JAKOV XOXA» στην Αίθουσα Εκδηλώσεων, η οποία έδειξε την υψηλή ποιότητα της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης, που παρέχει το σχολείο. Παράλληλα εκτέθηκαν έργα εικαστικών και έργα αγγειοπλαστικής των μαθητών του.


Την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016 την αποστολή υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Αγρινίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο αναπληρωτής δημάρχου κος Νικόλαος Καζαντζής. Ακολούθησε ξενάγηση της αποστολής στην πόλη από την υποδιευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου κα. Ελένη Αθανασιά. Στη συνέχεια την αποστολή υποδέχθηκε και πρόσφερε κέρασμα στο εντευκτήριο του Δήμου Αγρινίου η αντιδήμαρχος κα. Μαρία Παπαγεωργίου.

Η επίσκεψη κρίθηκε ιδιαιτέρως εποικοδομητική στο πλαίσιο της συνεργασίας και ανταλλαγής εμπειριών με θέμα βελτίωσης της εκπαιδευτικής πράξης.
Το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τη συνδρομή της Δημοτικής Αρχής στην υποδοχή της αποστολής.

Από την έκθεση Εικαστικών του JAKOV XOXA

koi-mous-alb1

Από την παρουσίαση των μουσικών συνόλων

koi-mous-alb2

Από την επίσκεψη στο Δημαρχείο

koi-mous-alb4

πηγή: http://agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1243 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News