Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  12:46 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2021 09:59

9ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου και Ε.Ο.Ε.Δ.: Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, θέλοντας να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο μια σχολική χρονιά γεμάτη δράσεις, πραγματοποίησε ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών σε συνεργασία με την Ε.Ο.Ε.Δ (Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης) στο οποίο διδάχθηκαν βασικές αρχές Πρώτων Βοηθειών, αντιμετώπιση αιμορραγιών, πνιγμονής, εγκαυμάτων, καταγμάτων, καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση κ.α.

Ο Σύλλογος με ανακοίνωσή του,  ευχαριστεί θερμά την Ε.Ο.Ε.Δ. για τα πολύ ενδιαφέροντα θέματα που παρουσιάστηκαν στους γονείς και τους δασκάλους που παραβρέθηκαν και φυσικά όλους όσους παρακολούθησαν αυτό το πολύ διαφωτιστικό σεμινάριο.

Όπως τονίζεται, τηρήθηκαν πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του Covid-19, όπως προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 408 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2021 09:59
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News