Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:46 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 18:41

Τουρκάλα τραγουδίστρια είναι 71 ετών και μοιάζει με 35 (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θεωρείται μία από τις ομορφότερες Τουρκάλες τραγουδίστριες καταφέρνοντας να διατηρήσει την νεανική της εμφάνιση παρά την ηλικία της και δεν διστάζει να μοιραστεί τα μυστικά πίσω από την αιώνια νεανικότητά της.

Η Άζντα Πεκάν γνωστή στους θαυμαστές της ως «Superstar» ήταν ηθοποιός προτού εκπροσωπήσει την Τουρκία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, προτού ξεκινήσει την καριέρα της στις ΗΠΑ.

Η ξανθιά καλλονή έχει την απροσδιόριστη χροιά μιας πολύ νεότερης γυναίκας, αλλά στην πραγματικότητα είναι 71 ετών.

Και σύμφωνα με την ίδια, η εκπληκτικά λαμπερή της εμφάνιση βασίζεται στην υγιεινή διατροφή.

Όπως λέει η ίδια: «Προσέχω πάντα τι τρώω. Δεν περιορίζω τις επιλογές μου. Μου αρέσουν και τα κεμπάπ και τα ψάρια».

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε επίσης πως η συχνή άσκηση παίζει ρόλο στην άψογη σιλουέτα της ενώ παραδέχεται πως έχει κάνει πλαστική στήθους και πως επισκέπτεται ιαματικά λουτρά κατά της γήρανσης στην Ελβετία.

Ακόμη αναφέρει: «Περπατάω, πίνω πολύ νερό. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς νερό. Κάθε πρωί πίνω ένα μίγμα τζίντζερ-λεμονιού-μελιού σε ένα ποτήρι νερό.

Ποτέ δεν ήθελα να είμαι μια όμορφη γυναικεία φιγούρα. Αλλά πάντα προστατεύω το κορμί μου. Η γενετική και ο αθλητισμός συμβάλλουν πολύ στη διατήρηση της φόρμας».

Παρά την προχωρημένη ηλικία της, η Πεκάν λέει πως πλέον σκέφτεται να κάνει ένα μωρό.

Η ίδια δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης πως έχει ήδη συμβουλευτεί Αμερικανούς και Ινδούς γιατρούς για τεχνητή γονιμοποίηση.

Η Άζντα Πεκάν έγινε διάσημη στην πατρίδα της τη δεκαετία του ‘70, όταν εμφανίστηκε σε μια σειρά ταινιών προτού γίνει επαγγελματίας τραγουδίστρια.

Το 1980 εκπροσώπησε την Τουρκία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και μετά ξεκίνησε την καριέρα της στην Αμερική.

Το 2009, οι New York Times την συνέκριναν με την Σερ «χωρίς τις καμπύλες και με πιο κοσμοπολίτικη αύρα».

Πηγή: iefimerida.gr

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 830 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.