Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  4:59 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 19:53

MONKEY MIND - άλμπουμ “ Breakdown ” (επερχόμενο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

VIDEO

UPHEAVAL – OFFICIAL LYRICS VIDEO

OFFICIAL LINKS

https://www.facebook.com/monkeymindbandcy

https://www.reverbnation.com/monkeymind

https://soundcloud.com/monkeymindcy

https://www.youtube.com/channel/UCaURRmo8hwEvKz_MIGhemnA

https://open.spotify.com/artist/4l8liy2cJyRbhI3To7CfAQ

ΒΙΟ

Οι Monkey Mind δημιουργήθηκαν το φθινόπωρο του 2016 στη Λευκωσία από τον κιθαρίστα Ανδρέα Γεωργίου και τον τραγουδιστή Χριστόδουλο Παυλίδη που στο παρελθόν συνυπήρχαν σε διάφορα συγκροτήματα από το 2009. Με το τελευταίο συγκρότημα “Incognito”, ένα fusion της αγγλικής και ελληνικής rock, να αντιμετωπίζει δυσκολίες και τελικά να διαλύεται , προσέγγισαν τον απόφοιτο του Berklee μπασίστα και τραγουδοποιό Χρήστο Στυλιανίδη για να δημιουργήσουν μια νέα αποκλειστικά αγγλόφωνη rock / hard rock / εναλλακτική μπάντα. Τελικά, με την προσθήκη του ντράμερ Δώρου Κυπριανού, γεννήθηκαν οι Monkey Mind.

Οι ηχογραφήσεις, οι οποίες είχαν ήδη ξεκινήσει με τα μέλη του προηγούμενου συγκροτήματος “Incognito”, συνεχίστηκαν και 3 τραγούδια ολοκληρώθηκαν μέχρι το τέλος του 2016. Το Single “Feel like Movin' On'” κυκλοφόρησε και μαζί με δύο ακόμη τραγούδια σχημάτισαν το ομότιτλο EP “Monkey Mind”.

Μετά από περίπου ένα χρόνο αδράνειας λόγω προσωπικών θεμάτων, το συγκρότημα τα ξαναενώθηκε το καλοκαίρι του 2018 με τον μπασίστα Chris T. να αντικαθιστά τον Χρήστο που αναχώρησε για προσωπικούς/επαγγελματικούς λόγους.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη διαδικασία της κυκλοφορίας του πρώτου full-length άλμπουμ τους “Breakdown”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2021.

Διαβάστηκε 393 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.