Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:52 πμ
 
wm small
Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 18:49

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Αγρίνιο – Τι άτομα ζητούνται – Λίστα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Που θα επικοινωνήσετε

Ανοιχτές θέσεις εργασίας σε διάφορες επιχειρήσεις του Αγρινίου υπάρχουν αυτό το διάστημα. Δείτε τι άτομα ζητούνται και που θα επικοινωνήσετε. Αναλυτικά οι αγγελίες εργασίας:

  1. ΖΗΤΕΙΤΑΙ συνεργάτιδα για λογιστικό γραφείο στο Αγρίνιο. Παρέχεται πλήρης απασχόληση με συνεχόμενο ωράριο, πλήρης ασφάλιση και αποδοχές. Προοπτικές επαγγελματικής και οικονομικής εξέλιξης. Θα προτιμηθεί η επαγγελματική εμπειρία στην σύνταξη φορολογικών δηλώσεων. Σχετικές σπουδές είναι επιθυμητές, αλλά όχι απαραίτητες. Παρακαλούμε για σύντομο βιογραφικό στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
  2. ΖΗΤΕΙΤΑΙ κοπέλα έως 29 ετών με κάρτα ανεργίας για αναψυκτήριο στην πόλη του Αγρινίου. Τηλ. 6974890562 (κ. Δημήτρης) και 6942466132 (κ. Γιάννης).
  3. H Family Bakery Θωμόπουλος αναζητά προσωπικό για τις θέσεις:
    1) Βοηθό Αρτοποιΐας,
    2) Οδηγό Β΄ Κατηγορίας,
    3) Πωλητή – πωλήτρια εξωτερικό για το τμήμα της κουλουροποιΐας, για πλήρη εργασία.
    Αποστολή βιογραφικού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 26410 50802.
  4. Η ΟΨΟΝ Commerce, αποκλειστική αντιπρόσωπος της Αρτοβιομηχανίας ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΑΕ, ζητά υπαλλήλους για την επάνδρωση του τμήματος πωλήσεων. Δίπλωμα Γ’ κατηγορίας ή επιθυμία προς απόκτηση θα εκτιμηθεί. Επικοινωνία: Μιχαήλ Παναγόπουλος. Επικοινωνία στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ: 6946 905162.
  5. ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μηχανικός Αυτοκινήτων για πλήρη 5μερη απασχόληση. Απαιτείται προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών (3) ετών. BOSCH CAR SERVICE Κουρίκας Μάριος. Τηλ. 26410 59286. Ωράριο: Δευτέρα με Παρασκευή, μεταξύ 08:30 και 18:00.
  6. ΕΠΙΣΗΜΟΣ αντιπρόσωπος παρόχου ενέργειας ζητά άμεσα συνεργάτες – πωλητές για απασχόληση με ελεύθερο ωράριο. Υψηλές αποδοχές, bonus, δώρα και εξέλιξη. Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 6909 438469.
  7. Η επιχείρηση “Ανταλλακτικά Παπαχρήστος” ζητάει πωλητή ανταλλακτικών, με απαραίτητη προϋπηρεσία. Βιογραφικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
  8. ΖΗΤΕΙΤΑΙ άνδρας Αποθηκάριος / Πωλητής. Απαραίτητη η γνώση χρήσης Η/Υ. Αποστολή βιογραφικών με θέμα «e-shop» στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της φόρμας υποβολής στο: www.e-tserpelis.com/career.
  9. ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπάλληλος για e-shop. Απαραίτητη η άριστη γνώση χρήσης του συστήματος διαχείρισης CMS WordPress και κατ΄ επέκταση του WooCommerce. Καλή γνώση Αγγλικών. Γνώση PHP, HTML και CSS θα συνεκτιμηθούν. Αποστολή βιογραφικών με θέμα «e-shop» στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της φόρμας υποβολής στο: www.e- tserpelis.com/career.

Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στο νέο φύλλο της Εφημερίδας «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από το πρωί της Παρασκευής (26/2) σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

agriniovoice.gr
Διαβάστηκε 730 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία