Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:01 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 18:44

Υπ. Παιδείας: Τριετές σχέδιο για 20.000 διορισμούς στην εκπαίδευση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τριετές σχέδιο για 20.000 διορισμούς, με έναρξη από το 2016, έχει το υπουργείο Παιδείας, όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Νίκος Φίλης, ο οποίος είχε συνάντηση με τα δ.σ. της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ.

Συγκεκριμένα, όπως δημοσιεύει το e-dimosio.gr, ανέφερε ότι η κυβέρνηση από την αρχή της σχολικής χρονιάς έχει θέσει τον στόχο να λειτουργήσουν τα σχολεία το Σεπτέμβριο από τη πρώτη μέρα χωρίς προβλήματα στη στελέχωση του προσωπικού. Ήδη, όπως είπε ο κ. Φίλης, υπάρχει μία επιτροπή που επεξεργάζεται ζητήματα εκλογίκευσης στη διάθεση του προσωπικού και το θέμα των διορισμών.

«Για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια θα γίνουν μαζικοί διορισμοί μόνιμου προσωπικού στην εκπαίδευση» τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι είναι αναγκαίο για τη στήριξη του δημόσιου σχολείου. Για τα κενά είπε ότι είναι λιγότερα από πέρυσι και πρόπερσι και δεν επηρεάζουν την κύρια λειτουργία του σχολείου.

πηγή: http://agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 2123 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.