Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:37 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 00:04

Διάκριση για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης στα βραβεία Education Leaders Awards

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε η βράβευση της αριστείας και των καινοτόμων δράσεων στον χώρο της Εκπαίδευσης από τα «Education Leaders Awards».

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης συμμετείχε στον πανελλήνιο διαγωνισμό και κατάφερε να αποσπάσει μια εξαιρετικά σημαντική διάκριση για δεύτερη φορά.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπαιδευτικός του σχολείου, κα Μπέρμπεη Κωνσταντίνα διακρίθηκε μέσα από μια πληθώρα εξαιρετικών υποψηφιοτήτων δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων και βρέθηκε στο βάθρο των νικητών αποσπώντας το Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία, με το καινοτόμο πρόγραμμα «Κυκλοφοριακή Αγωγή: Μάθημα Ζωής και Ζήτημα Παιδείας», που υλοποιήθηκε κατά το σχολικό έτος 2018-2019.

Η διάκριση που απέσπασε η δασκάλα και οι μαθητές της Δ’ Τάξης του σχολείου, μας συγκινεί και μας παραδειγματίζει.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές για το αξιέπαινο έργο τους, που επιβεβαιώνει πως η ανάληψη πρωτοβουλιών, η δράση, η συμμετοχή, η ομαδικότητα μπορούν να δημιουργήσουν ένα άριστο αποτέλεσμα.

Θερμά συγχαρητήρια και στην αξιέπαινη εκπαιδευτικό που με επιμονή, συνεχή προσπάθεια και κυρίως μεράκι κατάφερε να εμπνεύσει την αξία της συνεχούς αναζήτησης, της ανάληψης πρωτοβουλιών και της σκέψης έξω από τα στεγανά.

Ας μην ξεχνάμε ότι οι σημαντικές αλλαγές στην εκπαίδευση μπορούν να δημιουργηθούν μόνο μέσα από μια κοινωνία φιλική σε καινοτόμες δράσεις και ρηξικέλευθες πρωτοβουλίες!

Και εις ανώτερα!”

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 3159 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.