Κυριακή, 19η Μαίου 2024  4:20 μμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 10:00

Εκλογές για την ανάδειξη αιρετών στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας στις 14 Ιουλίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Προκήρυξη των εκλογών για την ανάδειξη ενός αιρετού εκπροσώπου των ιατρών και ενός αιρετού εκπροσώπου του λοιπού προσωπικού στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας εκδόθηκε χθες από το διοικητή του Νοσοκομείου Ανδρ. Τσώλη. Η εκλογική διαδικασία έχει οριστεί για την Τρίτη 14 Ιουλίου.

Στο μεσοδιάστημα οι εργαζόμενοι και οι γιατροί των Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου θα πρέπει να εκλέξουν τις εφορευτικές επιτροπές. Έτσι για την προσεχή Δευτέρα 22 Ιουνίου έχει προσδιοριστεί η εκλογή των εφορευτικών επιτροπών από την πλευρά των ιατρών αλλά και του λοιπού προσωπικού και μέχρι τώρα δίνεται η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων υποψηφιότητας. Υπενθυμίζεται ότι στη διαδικασία υποβάλλονται μόνο μεμονωμένες υποψηφιότητες, που περιλαμβάνονται σε ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν είχε δημιουργηθεί θέμα αναφορικά με το αν η διαδικασία θα πρέπει να περιλαμβάνει ή όχι κάλπη στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, καθώς στο παρελθόν από παλαιότερη διοίκηση είχε επικρατήσει η άποψη οι κάλπες να στήνονται μόνο στην έδρα του Νομικού Προσώπου του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας, δηλαδή στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Ωστόσο πλέον μετά από σχετική απόφαση του ΣτΕ και κατόπιν προσφυγής του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, στήνονται κάλπες και στα δύο Νοσοκομεία.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1089 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.