Τρίτη, 2η Ιουλίου 2024  1:25 μμ
Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 18:00

Αναβάλλεται το Euro 2020 λόγω κορωνοϊού – Θα γίνει του χρόνου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην απόφαση να αναβάλει το Euro 2020 για το επόμενο καλοκαίρι, φαίνεται να έχει καταλήξει η UEFA, μετά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη.

Η απόφαση πάρθηκε καθώς όλα τα πρωταθλήματα έχουν, ήδη, διακοπεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, η UEFA έχει ήδη συνομιλήσει με τους εκπροσώπους μεγάλων πρωταθλημάτων αλλά και την Ένωση Συλλόγων Ευρώπης προκειμένου να τους μεταφέρει τη σχετική πρόταση, έτσι, ώστε εντός της ημέρας να παρθεί η οριστική απόφαση.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε με σχετική της ανάρτηση η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Νορβηγίας.

 anavoli euro 2020

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νορβηγίας έκανε επίσημα γνωστό πως το Euro μετατίθεται για το 2021 προσθέτοντας μάλιστα πως θα διεξαχθεί από τις 11 Ιουνίου μέχρι της 11 Ιουλίου τον επόμενο χρόνο.

Η απόφαση αυτή θα δώσει, έτσι, τη δυνατότητα επέκτασης της αγωνιστικής περιόδου στα ευρωπαϊκή πρωταθλήματα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η περίοδος.

Σημειώνεται, ότι προκειμένου να παρθεί απόφαση πρέπει να δοθεί η σχετική έγκριση από την πλειοψηφία των 55 ομοσπονδιών – μελών.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 2252 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News