Πέμπτη, 4η Ιουλίου 2024  1:43 μμ
Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 13:50

«Απαγορεύεται»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Κωνσταντίνου Παπαδάκη!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά το τραγούδι «Πανάθεμά σε», με το οποίο εγκαινίασε τη συνεργασία του με τη Sonar Music και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης επιστρέφει δυναμικά με ένα νέο single που έχει κι αυτό προδιαγραφές επιτυχίας.

Ο πολύπλευρος καλλιτέχνης με τις ροκ καταβολές, μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι, που έχει τίτλο «Απαγορεύεται».

Το νέο τραγούδι του ταλαντούχου ερμηνευτή, που ζει και αναπνέει για τη μουσική, το υπογράφει ένας καταξιωμένος δημιουργός.

Ο λόγος για τον Βασίλη Δήμα, ο οποίος έχει στο δημιουργικό του παλμαρέ μεγάλες επιτυχίες, ενώ την παραγωγή του έκανε ο Αντρέας Γιατράκος, που πρόσφατα βραβεύτηκε με Grammy.

Το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Παπαδάκη κινείται σε ροκ ρυθμούς, με τον τραγουδιστή να το απογειώνει με τη ξεχωριστή του ερμηνεία.

Το τραγούδι «Απαγορεύεται» συνοδεύεται από ένα προσεγμένο video clip, την οπτικοποίηση του οποίου ανέλαβε ο ανερχόμενος σκηνοθέτης, Πέτρος Σκούτας.

O Κωνσταντίνος Παπαδάκης ξεκίνησε πρόσφατα τη solo καριέρα του ως τραγουδοποιός, ύστερα από μια μακροχρόνια πορεία στα μουσικά δρώμενα ως μέλος συγκροτημάτων, ως DJ σε μεγάλα club της Αθήνας, και ως μουσικός παραγωγός.

Έχει πραγματοποιήσει μια σειρά από sold out live εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας όπως Rockwood, Arch Club, Jack’s Lounge, Faust, κ.α., ενώ αυτό το διάστημα ετοιμάζει κι άλλα μουσικά projects που το σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσουν.

Διαβάστηκε 65 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News