Τις τελευταίες ημέρες αρκετοί πολίτες που περνούσαν από τον κυκλικό κόμβο στην είσοδο του νοσοκομείου Αγρινίου θα παρατήρησαν πεζούς στην πύλη του.
Αυτό έχει εξήγηση καθώς στον εσωτερικό χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος έχουν τοποθετηθεί πλαστικά κολωνάκια δρόμου με αποτέλεσμα το αστικό λεωφορείο, που εισερχόταν κανονικά από την πύλη και έστριβε μετά την πιάτσα των ταξί, να μην μπορεί να κάνει πλέον αυτή τη διαδρομή.
Πολίτες, ασθενείς, επισκέπτες αλλά και εργαζόμενοι αποβιβάζονται αναγκαστικά στην πύλη του νοσοκομείου Αγρινίου, με όποιους κινδύνους αυτό συνεπάγεται δεδομένου του σημείου επί του πολυσύχναστου κυκλικού κόμβου.
«Με το αστικό μετακινούνται εργαζόμενοι, χρόνιοι ασθενείς καθώς και ηλικιωμένοι. Υπάρχουν και δύσκολες καιρικές συνθήκες το χειμώνα», λέει πολίτης στο agrinionews.gr που διαμαρτύρεται για αυτή την παρέμβαση που επιφέρει μία αχρείαστη ταλαιπωρία στο κοινό.

agrinionews.gr




















