Κυριακή, 26η Μαίου 2024  11:29 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 10:57

Τέσσερις δίμηνες προσλήψεις στον Δήμο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τέσσερις δίμηνες προσλήψεις ανακοίνωσε ο Δήμος Αγρινίου, δύο ατόμων κατηγορίας – κλάδου ΔΕ Οδηγών και δύο ατόμων κατηγορίας – κλάδου ΥΕ Επιστάτες Σχολικών Μονάδων.

Δύο θέσεις ΔΕ οδηγών

Ο Δήμος Αγρινίου ανακοίνωσε την πρόσληψη δύο (2) ατόμων κατηγορίας – κλάδου ΔΕ Οδηγών, με δίπλωμα οδήγησης Γ΄ Κατηγορίας, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών. Οι θέσεις αφορούν στην αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών για τις ανάγκες του Τμήματος Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου για το 2020. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δύο θέσεις ΥΕ Επιστατών Σχολικών Μονάδων

Ο Δήμος Αγρινίου ανακοίνωσε την πρόσληψη δύο (2) ατόμων κατηγορίας – κλάδου ΥΕ Επιστάτες Σχολικών Μονάδων, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών. Οι θέσεις αφορούν στην αντιμετώπιση κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών του Τμήματος Παιδείας και δια βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού για το 2020. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν, μαζί με τα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, μέσα σε προθεσμία οκτώ (8) ημερών, από 13 έως και 20 Μαρτίου 2020, στον Δήμο Αγρινίου (Χ. Τρικούπη 10), στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, 1ος όροφος, Γραφείο 2.

Τηλέφωνα: 2641 360420 και 2641 360220, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 2610 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.