Δευτέρα, 21η Απριλίου 2025  6:14 μμ
Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2020 19:52

8,8 εκατ. ευρώ για την ορθή διαχείριση του φυσικού πλούτου της αλιείας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκης Βορίδης υπέγραψε τη σύμβαση υλοποίησης του Εθνικού Προγράμματος Συλλογής Αλιευτικών Δεδομένων (ΕΠΣΑΔ) και για τα έτη 2020 – 2021, με τη χορήγηση 8,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο για την ελληνική και κοινοτική αλιεία το οποίο στην Ελλάδα υλοποιείται από δύο εταίρους, Τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό – Δήμητρα (ΕΛΓΟ – Δήμητρα) δια του Ινστιτούτου Αλιευτικής Έρευνας (ΙΝΑΛΕ) που έχει την επιστημονική ευθύνη και την οικονομική διαχείριση του έργου και το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ).

«Ο κ. Βορίδης με την υπογραφή του αυτή βάζει στερεές βάσεις για τη θωράκιση του αλιευτικού μας πλούτου, προς όφελος των Ελλήνων αλιέων», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστηκε 2181 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία