Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  1:14 μμ
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 11:08

Οι «Άτλαντες Αγρινίου» γιόρτασαν και φέτος την ολοκλήρωση μιας δημιουργικής ποδοσφαιρικής χρονιάς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου «Άτλαντες Αγρινίου» παρευρέθησαν οι αθλητές ολόκληρης της Ακαδημίας με τους συνοδούς τους χθες Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 και ώρα 9:00 μ.μ.

Χωρισμένα σε ομάδες, σύμφωνα με την κατηγορία τους, τα παιδιά επιδόθηκαν σε φιλικούς αγώνες, και, προτού αναφωνήσουν «Καλό καλοκαίρι», παρέλαβαν μετάλλια, βραβεία και αναμνηστικά ως ανταμοιβή για τον κόπο μιας ολόκληρης χρονιάς.

Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας, κ. Αντώνιος Τσιμιδάκης, κήρυξε την έναρξη της εκδήλωσης προφέροντας τα παρακάτω λόγια:

«Αγαπητοί γονείς και αγαπητά μας παιδιά,

Μια ακόμη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Τη χρονιά αυτή δοκιμαστήκαμε με ισάξιους αντίπαλους σε όλες τις κατηγορίες του πρωταθλήματος του νομού μας, νιώθοντας τη χαρά της συμμετοχής και βιώνοντας το ευ αγωνίζεσθαι. Πιο συγκεκριμένα, οι «Άτλαντες Αγρινίου» έδωσαν δυναμικά το παρόν σε διοργανώσεις με ομάδες κατηγοριών Κ10, Κ12, Κ14 και Κ16.

Στο σημείο αυτό σας γνωστοποιούμε και την προγραμματισμένη μας συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων. Στα πλαίσια της βελτιστοποίησης της άθλησης των παιδιών της Ακαδημίας μας, ήρθαμε σε επαφή με το Τμήμα Φυσικής Αγωγής, προκειμένου να κατοχυρώσουμε επιστημονική στήριξη από καθηγητές του.

Έτσι, από τον προσεχή Σεπτέμβρη, η καινοτομία που σας προανέφερα θα έρθει να συμπληρώσει την ήδη εξαιρετική δουλειά των προπονητών μας. Οι προπονητές μας, όλοι ειδικά καταρτισμένοι και καταξιωμένοι στον χώρο μας, στέκονται δίπλα στα παιδιά σας και είναι σε καθημερινή επαφή μαζί σας, ως εκπαιδευτικοί και πάνω από όλα ως άνθρωποι.

Ως Ακαδημία ΟΠΑΠ με διετή συνεργασία, συμμετείχαμε και φέτος σε μια άρτια διοργάνωση στην Αχαΐα. Το Φεστιβάλ Ακαδημιών ΟΠΑΠ έλαβε χώρα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών και συμμετείχαν αθλητές από όλη σχεδόν την Ελλάδα. Αποτέλεσε, επίσης, εμπειρία που έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη όλων των συμμετεχόντων.

Με οδηγό την αγάπη για το ποδόσφαιρο, και τον αθλητισμό γενικότερα, προσδοκούμε στη μελλοντική εφαρμογή περισσότερων προγραμμάτων, τα οποία θα εμπλέκουν γονείς και μαθητές, και που όχι μόνο θα στηρίζουν την Ακαδημία μας, αλλά θα προάγουν την αξία του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα.

Ευχαριστούμε τους αθλητές μας για όλες αυτές τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί.

Ευχαριστούμε και τους αντιπάλους μας που μας κάνουν να θέλουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

Ευχαριστούμε τους προπονητές για την αφοσίωσή τους.

Ευχαριστούμε τον οδηγό για την ασφαλή μεταφορά των αθλητών.

 Ευχαριστούμε εσάς τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη, που ξεκινούν οι προπονήσεις.

Σας ευχόμαστε από καρδιάς καλό κι ευλογημένο καλοκαίρι…»

 

Διαβάστηκε 822 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News