Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:07 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 20:32

Last Tango - Zoe Tiganouria & Dj Tasos Pilarinos (Radio Edit)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το πολυ-αναμενόμενο remix του ‘Last Tango by Zoe’ κυκλοφόρησε!

Μετά τη πρόσφατη κυκλοφορία μίας ακόμα σύνθεσής της το ‘Nostalgia’ στο Buddha-Bar, η συνθέτης, βιρτουόζος του ακορντεόν & performer Ζωή Τηγανούρια συνεχίζει τις συνεργασίες με γνωστούς Dj του εξωτερικού.

Αυτή τη φορά συμπράττει με τον Dj Tasos Pilarinos (γνωστός από τη παγκόσμια επιτυχία που γνωρίζει το remix του στο ‘Lost on you’, καθώς και τα ‘My love’, ‘Way down we go’, ‘Human’, κ.ά..).

Από τη συνεργασία προέκυψε ένα πρωτότυπο Dance τραγούδι, που παντρεύει το Κλασσικό άκουσμα με το σημερινό Beat, μέσα από το χαρακτηριστικό ακορντεόν και τη πρωτότυπη σύνθεση της Ζωής Τηγανούρια, τα καθηλωτικά vocalise της μέτζο σοπράνο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Ελένης Βουδουράκη και τη σύγχρονη άποψη του Dj Tasos Pilarinos.

Το “Last Tango - Zoe Tiganouria & Tasos Pilarinos (Radio Edit)” αναμένεται να είναι από τις πρώτες μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες του 2017!!!

Ακούστε το εδώ

iTunes   |   Spotify   |   GooglePlay   |   Amazon

& © Zoe Music Ltd (2016)


Χορηγοί:

SIGNATURE TRAVEL                                                                                                                                E.S.E. PROFILO

                                                                           


Βρείτε τη Ζωή Τηγανούρια στο:

Facebook

Twitter

Youtube Official Channel

Google+ Official Page

Instagram

Youtube Fans Channel

Google+ Fans Page

Zoe's Official Website

Διαβάστηκε 2465 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.