Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  1:19 μμ
Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2016 20:14

Μεγάλη επιτυχία για τον Δημ. Φράγκο και τον Ηρακλή Αγρινίου στο κύπελλο Ακρόπολις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μεγάλη επιτυχία για τον Φράγκο Δημήτρη στο κύπελλο Ακρόπολις που έγινε στης 4 και 5 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο βαρέων αθλημάτων στα Άνω Λιόσια υπό την αιγίδα της ΕΦΕΟΖΖ. Συγκεκριμένα ο αθλητής του Γιώργου Καψιμάλη αγωνίστηκε στην κατηγορία -86 κιλών Brazilian JIOY JITSOY και πήρε την τρίτη θέση κάνοντας τρεις νίκες και μια ήττα σε κατηγορία με δεκαέξι αθλητές.


Ιδιαίτερη σημασία στη προσπάθεια του Δημήτρη Φράγκου δίνει ο προπονητής του Γ. Καψιμάλης  καθώς ο αθλητής του έχει λάβει μέρος σε αγώνες σε όλα τα αθλήματα που διδάσκει ο Ηρακλής Αγρινίου και παρότι πλέον ότι έχει πατήσει τα σαράντα αγωνίζεται ακόμη σε υψηλά επίπεδα. Επίσης να πούμε ότι ο Ηρακλής Αγρινίου είναι κρατικά αναγνωρισμένος στο άθλημα του ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ και ο προπονητής του Γ. Καψιμάλης πτυχιούχος προπονητής της ΓΓΑ στο άθλημα του ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ.


spo-fragos2

spo-fragos3

spo-fragos4

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1149 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News