Παρασκευή, 18η Οκτωμβρίου 2024  2:22 μμ
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 14:56

Σε χρόνο «ρεκόρ» ετοίμασε νέο κτίριο για το Νηπιαγωγείο Ευηνοχωρίου ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άμεση λύση στο ζήτημα της στέγασης του Νηπιαγωγείου Ευηνοχωρίου, και μάλιστα σε χρόνο «ρεκόρ», έδωσε η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου. Έτσι, ικανοποιώντας το αίτημα της τοπικής κοινωνίας για μεταστέγαση των μικρών μαθητών του Νηπιαγωγείου σε χώρο ασφαλή και με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές, επέλυσε έστω προσωρινά το πρόβλημα που ταλάνιζε εδώ κι ένα χρόνο παιδιά και γονείς.

Τα δύο νέα προκατασκευασμένα κτίρια, οι τουαλέτες και η αίθουσα γραφείων τοποθετήθηκαν από συνεργείο της ΚΤΥΠ σήμερα Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024, και εντός των επομένων ημερών θα ολοκληρωθεί η διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου, ώστε όλα να είναι έτοιμα για να υποδεχθούν τους 25 μαθητές του Νηπιαγωγείου.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ κι ένα χρόνο το Νηπιαγωγείο συστεγαζόταν μαζί με το Δημοτικό Σχολείο Ευηνοχωρίου καθώς είχε εντοπισθεί πρόβλημα με την στατικότητα του παλαιού κτιρίου, πρόβλημα για το οποίο δρομολογείται η επίλυσή του.

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ευχαριστεί την «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» (πρώην Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων) που ανταποκρίθηκε τάχιστα και με αμεσότητα στο αίτημα για εξεύρεση στέγασης του Νηπιαγωγείου Ευηνοχωρίου.

Διαβάστηκε 60 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.