Σάββατο, 22η Ιουνίου 2024  6:35 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 18:30

Συνέντευξη για δουλειά: Αν κάνετε αυτό το μοιραίο λάθος τότε δεν έχετε καμία τύχη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όταν προετοιμάζεστε για μια συνέντευξη για δουλειά, είναι ζωτικής σημασίας να είστε καλά προετοιμασμένοι ή τουλάχιστον να μην «κοπείτε στα βασικά».

Όπως έπαθε ο πρωταγωνιστής της ιστορίας. Ποιο ήταν το τεράστιο λάθος που έκανε στο ραντεβού και απορρίφθηκε για τη θέση πριν καν προλάβει να περάσει από συνέντευξη;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, ο άνδρας έκανε κακή εντύπωση πριν καν προλάβει να αποδείξει τις ικανότητές του, καθώς απέτυχε να φερθεί με ευγένεια στον υπάλληλο της ρεσεψιονίστ όταν μπήκε στο κτίριο.

Η γυναίκα που θα περνούσε από συνέντευξη τον άνδρα προειδοποίησε τους άλλους να μην κάνουν το ίδιο λάθος, καθώς αποκάλυψε ότι η ρεσεψιονίστ ήταν στην πραγματικότητα η διευθύντρια προσλήψεων που προσπαθούσε να μετρήσει με πόσο σεβασμό θα φέρονταν οι πιθανοί υπάλληλοι στην εταιρεία.

«Σήμερα, ένας υποψήφιος απορρίφθηκε από τη συνέντευξή του στα πρώτα 5 λεπτά αφότου μπήκε στο κτίριο. Ήταν προσβλητικός προς την ρεσεψιονίστ.

Παρότι η ίδια προσπάθησε να του δώσει δεύτερη ευκαιρία, εκείνος δεν έδειξε κανένα ενδιαφερόν να ασχοληθεί σοβαρά με αυτήν και δεν κατάλαβε ότι στην πραγματικότητα ήταν η διευθύντρια προσλήψεων. Τον κάλεσε πίσω στην αίθουσα συνεδριάσεων και εξήγησε πώς κάθε άτομο στην ομάδα μας είναι πολύτιμο και άξιο σεβασμού. Λόγω της αλληλεπίδρασής του με την “ρεσεψιονίστ”, η διευθύντρια προσλήψεων αισθάνθηκε ότι δε θα ταίριαζε με την υπόλοιπη ομάδα. Σας ευχαριστούμε αλλά ο χρόνος σας τελείωσε».

Οι χρήστες του διαδικτύου συμφώνησαν ότι είναι απαραίτητο να είσαι ευγενικός με όλους, ανεξαρτήτως τη θέση που έχει το κάθε άτομο στην εταιρεία. Το να είσαι αγενής και προσβλητικός δεν έχει να κάνει με το άγχος σου για τη θέση. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Την επόμενη φορά που θα έχεις ραντεβού ώστε να περάσεις από συνέντευξη για δουλειά, δώσε προσοχή στην λεπτομέρεια. Αν θέλεις να μπεις στο μισθολόγιο του επόμενου μήνα.

pronews.gr

Διαβάστηκε 567 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News