Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:58 πμ
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 21:59

Απαράδεκτη ενέργεια Λύρου για τα δεδομένα της Αυτοδιοίκησης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σας ενημερώνουμε ότι η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας, μετά από συνειδητή πολιτική απόφαση και επιλογή της Δημοτικής Αρχής να μην συμμετέχει.

Η Δημοτική Αρχή θεωρεί απαράδεκτη ενέργεια το εξώδικο του κου Λύρου προς τον Δήμαρχο και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και πρωτοφανές για τα αυτοδιοικητικά δεδομένα, τη στιγμή που θα μπορούσε να συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο και να εκφράσει τυχόν αντιρρήσεις του για όποια θέματα επιθυμούσε.

Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι ο Δήμος έχει μπλοκάρει με τα νομικά τερτίπια του κου Λύρου χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο. Ας τον κρίνουν οι δημότες…

Η Δημοτική Αρχή υπεύθυνα συνεχίζει τις ενέργειές της για να αποκαταστήσει την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και ταυτόχρονα να σας παρουσιάσει τα πεπραγμένα της θητείας Λύρου, μιας θητείας που κάθε άλλο παρά δημιουργική ήταν.

Διαβάστηκε 117 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News