Τρίτη, 16η Ιουλίου 2024  11:43 πμ
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 20:56

Για να βλέπετε «αστεράκια»: Αυτή είναι η καλύτερη στάση στο σεξ για τον γυναικείο οργασμό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για να καταφέρει να κορυφώσει μία γυναίκα πρέπει η κλειτορίδα να αιματωθεί πολύ καλά

Είναι γνωστό πως το «χάσμα του οργασμού» είναι ένα ευρέως διαδεδομένο πρόβλημα.

Ο όρος επινοήθηκε από την ερευνήτρια Δρ. Laurie Mintz, συγγραφέα του βιβλίου “Becoming Cliterate: Why Orgasm Equality Matters – And How to Get It”, για να δώσει ένα όνομα στο φαινόμενο που θέλει τους άντρες να έχουν πολύ περισσότερους οργασμούς από τις γυναίκες, με τις οποίες κάνουν σεξ.

Για παράδειγμα, μελέτη σε 800 φοιτητές κολλεγίου, διαπίστωσε ότι μόλις το 39% των γυναικών έχουν οργασμούς στη διάρκεια του σεξ. Το αντίστοιχο ποσοστό στους άνδρες αγγίζει το 91%.

Οι γυναίκες γνωρίζουν ήδη ότι δεν είναι το ίδιο πιθανό να κορυφώσουν με τους άνδρες και για να αποφύγουν δυσάρεστες συζητήσεις και καταστάσεις με τους παρτενέρ τους προσποιούνται πως πέρασαν καλά στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Ναι, αυτό ακούγεται λυπηρό, αλλά η γυναικεία ευχαρίστηση δεν είναι ένα μυστήριο, που απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις για να επιτευχθεί. Άλλωστε, επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει πως όταν γυναίκες συνευρίσκονται ερωτικά με άλλες γυναίκες η κορύφωση είναι σχεδόν πάντα σίγουρη.

Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν κορυφώνουν όλες οι γυναίκες αποκλειστικά με τη διείσδυση. Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sex & Marital Therapy έδειξε ότι το 80% των γυναικών έρχονται σε οργασμό μόνο από διέγερση της κλειτορίδας.

Η στάση που εγγυάται τον γυναικείο οργασμό

Για τις γυναίκες εκείνες που απολαμβάνουν το σεξ με τη διείσδυση, ερευνητές από την ιδιωτική, γυναικολογική κλινική της Νέας Υόρκης, New H Medical, κατέληξαν έπειτα από έρευνα στο συμπέρασμα πως υπάρχει μία στάση στο σεξ που εγγυάται τον γυναικείο οργασμό.

Ποια είναι αυτή; Το ιεραποστολικό. Γιατί;

Επειδή, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της κλινικής, η αυξημένη ροή του αίματος στο σημείο σε αυτή τη στάση συμβάλλει στον οργασμό.

Για την ακρίβεια, για να καταφέρει να κορυφώσει μία γυναίκα πρέπει η κλειτορίδα να αιματωθεί πολύ καλά και στο ιεραποστολικό αυτό συμβαίνει κατά κόρον.

Οι ερευνητές έφτασαν στο συμπέρασμά τους, αφού μελέτησαν, μέσω υπερήχων, τις αντιδράσεις ενός ζευγαριού σε διάφορες στάσεις, όπως η cowgirl, η στάση του λωτού, το ιεραποστολικό και η τετραποδική στάση (doggy style).

Διαπίστωσαν ότι ο καλύτερος τρόπος για να ρέει αίμα στην κλειτορίδα ήταν η ιεραποστολική στάση, με τους γοφούς της γυναίκας να στηρίζονται σε ένα μαξιλάρι.

Η Δρ. Kimberley Lovie, η οποία ηγήθηκε της έρευνας, είπε: «Τα υποτιθέμενα οφέλη από τις διάφορες στάσεις συνουσίας, περιγράφονται σε πολλά περιοδικά, βιβλία και δημόσια φόρουμ. Ωστόσο, υπάρχει μικρή επιστημονική έρευνα που να αξιολογεί τη συσχέτιση μεταξύ των διαφορετικών στάσεων στο σεξ και της ικανότητάς τους να παράγουν γυναικείο οργασμό».

Στόχος του ερευνητών ήταν να συγκρίνουν «τη ροή του αίματος στην κλειτορίδα πριν και μετά τη συνουσία σε καθεμία από τις στάσεις».

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα η καλύτερη στάση για τη γυναικεία απόλαυση είναι η ιεραποστολική. Αυτή, δηλαδή, που η γυναίκα και ο άντρας κοιτάζονται κατά πρόσωπο. Από την άλλη, χειρότερη ήταν το doggy style.

pronews.gr

Διαβάστηκε 1393 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News