Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  6:16 μμ
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 09:40

Συρματογέφυρα στο Καρέλι: Σφραγίστηκε λόγω επικινδυνότητας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με απόφαση των δήμων η συρματογέφυρά μας στο Καρέλι κρίνεται ακατάλληλη για διέλευση

Είναι λυπηρό, εν μέσω τουριστικής περιόδου, ένα γεφύρι που αποτελεί πόλο έλξης πάμπολλων τουριστών και σημείο πολιτιστικής κληρονομιάς στην περιοχή μας να κρίνεται ξαφνικά αδιάβατο. Φυσικά, δεν τίθεται ζήτημα διακυβεύσης της ασφάλειας των επισκεπτών, αλλά θα έπρεπε οι αρμόδιοι να είχαν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την επισκευή και συντήρηση του γεφυριού πριν την καλοκαιρινή περίοδο που υπήρχε απεριόριστος ''νεκρός'' χρόνος.

Πέρα από την απογοήτευση που θα προκληθεί στους επισκέπτες, δεν είμαστε λίγοι οι κάτοικοι που χρησιμοποιούμε ακόμα το γεφύρι ως μέσο μετακίνησης και μεταφοράς. Εάν αχρηστευτούν τα σημεία του πολιτισμού μας οδηγούμαστε μαθηματικά στον αφανισμό και είναι κρίμα. Όποιος επιθυμεί ας κοινοποιήσει, ως ελάχιστη μορφή διαμαρτυρίας για την περιοχή μας που πλήγεται εκ των έσω.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 135 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 10:02
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News