Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2024  7:18 πμ
Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 16:54

Αγρίνιο: Πότε θα λειτουργήσει ξανά το σιντριβάνι στην κεντρική πλατεία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολύς λόγος έχει γίνει για το περίφημο ενδοδαπέδιο σιντριβάνι στην κεντρική πλατεία Αγρινίου.

Το σιντριβάνι που παραξένεψε πολλούς τέθηκε σε λειτουργία πριν από ένα χρόνο και ενώ στην πόλη ήταν σε εξέλιξη οι εργασίες ανάπλασης στο κέντρο. Στόχος ήταν να προσφέρει μια ανάσα δροσιάς όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως έπρεπε.

Υπήρχαν παράπονα για τον τρόπο λειτουργίας του από πολίτες ενώ αρνητική εντύπωση έκανε η εικόνα με τα νερά που πλημμύριζε τους γύρω πεζόδρομους.

Εδώ και αρκετό καιρό πλέον, είναι εκτός λειτουργίας και η εξήγηση έχει να κάνει με το γεγονός πως τα στόμια έχουν στραβώσει κατά πάσα πιθανότητα από φορτηγά που είχαν διέλθει της πλατείας.

Αυτός ήταν και ο λόγος που τα νερά έτρεχαν στο κάτω μέρος. Στόχος είναι να δημιουργηθούν κάποιες καλλιτεχνικές κατασκευές γύρω από το ενδοδαπέδιο σιντριβάνι ώστε να μην υπάρξουν στο μέλλον αντίστοιχα περιστατικά.

Οι κατασκευές έχουν βρεθεί και μένει πλέον η επιλογή των κατάλληλων υλικών ώστε να τοποθετηθούν. Οι αισιόδοξες προβλέψεις για την επαναλειτουργία του σιντριβανιού μιλούν για αρχές Αυγούστου.

syntrivani plateia1

syntrivani plateia2

syntrivani plateia3

syntrivani plateia4

Χρήστος Θεοδωρόπουλος

agrinopress.gr

Διαβάστηκε 338 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News