Δευτέρα, 8η Ιουλίου 2024  10:41 πμ
Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 13:45

Η νέας διοίκηση του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας - Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ο Παναγιώτης Κέκελος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Πέμπτη 04-07-2024 συνεδρίασε η 41μελής Αντιπροσωπεία του Τμήματος Αιτωλοακαρνανίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας όπως αυτή προέκυψε από τις εκλογές ΤΕΕ της 19ης Μαϊου 2024 και εξέλεξε αρχικά το Προεδρείο της και στην συνέχεια την νέα Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος καθώς και το Προεδρείο αυτής για την τετραετία 2024-2028.

Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής εξελέγη ο κ. Κέκελος Παναγιώτης, Αντιπρόεδρος ο κ. Βλαχογιάννης Αδάμ, Γενικός Γραμματέας ο κ. Μασίκας Νικόλαος και μέλη οι κ.κ. Δημητρίου Φώτιος, Κοταντάκης Φίλιππος, Λύρος Επαμεινώνδας, Πανδρεμένος Παναγιώτης, Τσερπέλης Νικόλαος και Νάτης Χρήστος .

Για το Προεδρείο της Αντιπροσωπείας, Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Κανάτας Δημήτριος, Αντιπρόεδρος ο κ. Μίλης Γρηγόριος και Γενική Γραμματέας η κα Ανδρικοπούλου Γεωργία.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 134 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News