Κυριακή, 21η Ιουλίου 2024  10:03 πμ
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 19:21

Πολλές ανοιχτές θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων στο Αγρίνιο και όχι μόνο – Λίστα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεκάδες θέσεις εργασίας είναι ανοιχτές αυτό το διάστημα στο Αγρίνιο και όχι μόνο. Εταιρείες, γραφεία, ξενοδοχεία και επιχειρήσεις/καταστήματα αναζητούν προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων. Διαβάστε ενδεικτικά κάποιες μικρές αγγελίες με διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Τις υπόλοιπες αγγελίες θα τις βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία», που κυκλοφορεί στα περίπτερα.


ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ Αγρινίου ΜΟΝ ΙΚΕ (ΓΑΛΙΚΑΣ) αναζητούν εργάτες, ανειδίκευτο προσωπικό και εκδοροσφαγείς για πλήρη απασχόληση. Η εταιρεία προσφέρει ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών, σταθερή και μόνιμη εργασία. Τηλ. 6978250250 και 2641091003. e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ σερβιτόροι-σερβιτόρες και βοηθός σερβιτόρου για επιχείρηση του Αγρινίου. Αποστείλετε βιογραφικό στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 2641026001, μεταξύ 13:00-17:00.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ σερβιτόρος/σερβιτόρα για το Aqua Terra για την καλοκαιρινή σεζόν. Τηλ. 6948 317474. e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ στην περιοχή Νεάπολης, Γέφυρας Αχελώου αναζητά: 1. Χειριστή ή Βοηθό μηχανημάτων έργου. 2. Οδηγό με δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας. 3. Χειριστή κλαρκ-παλλετοφόρου. 4. Υπεύθυνο εργοστασίου γραμμής παραγωγής. 5. Εργαζόμενους στην γραμμή συσκευασίας. Προσφέρονται ικανοποιητικός μηνιαίος μισθός, πλήρης ασφάλιση, επιδόματα, δώρα και επιπλέον παροχές. Ηλικία: 20-55 ετών. Εργασιακή εμπειρία και συστάσεις απαραίτητες. Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 6984605655.


ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με έδρα την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας αναζητεί Λιπαντές, Χειριστές, Οδηγούς και Εργοδηγούς. Ικανοποιητικές αποδοχές. Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Τσιτσομήτσος Σωκράτης. Τηλ. 6988785551.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπάλληλος για το συνεργείο ελαστικών «Καραδήμας» στο Αγρίνιο, για μόνιμη εργασία. Τηλ. 2641050008.


ΑΠΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗ (απόφοιτος ΙΕΚ ή ΤΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ή ΑΕΙ) με προϋπηρεσία στον κλάδο (κατά προτίμηση σε Λογιστικό γραφείο), για μόνιμη απασχόληση (αποδεκτή και η μερική), για ενημέρωση Διπλογραφικών βιβλίων και Μισθοδοσία. Αποστόλη βιογραφικών στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

*Μη αποδεκτή εργασία εξ΄αποστάσεως.


ΕΜΠΟΡΙΚΗ επιχείρηση με έδρα το Αγρίνιο και υποκατάστημα στη Λευκάδα ζητά 10 άτομα για εργασία για να επεκτείνει τα καταστήματά της. Συγκεκριμένα ζητούνται:

 • Λογιστές – Βοηθοί Λογιστών με γνώση και εμπειρία
 • Χειριστές μηχανημάτων έργου
 • Υπεύθυνος γραφείου κίνησης με εμπειρία σε αντίστοιχο πόστο
 • Μισθός ανάλογος των προσόντων

Αποστολή βιογραφικών στο παρακατω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ έμπειρος τεχνικός ηλεκτροσυγκολλητής argon για εργασία σε επιχείρηση στο Αγρίνιο. Τηλ. 2641091411.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ μάγειρας ή μαγείρισσα με προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών για το εστιατόριο «Κουζίν» στο νησί της Τήνου. Παρέχεται διαμονή, διατροφή, ασφάλιση (όλα τα νόμιμα) και πολύ καλές απολαβές. Τηλ. 6979 811839 (κ. Στέφανος).


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Κουρκούνης ΑΕΒΕ ζητά δύο θέσεις εργασίας με ειδικότητα: Α) Οδηγό – διανομέα με δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας (επαγγελματικό). Β) Ανειδίκευτο εργάτη. Τηλ. 2641024096.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ τεχνολόγος ακτινολόγος για άμεση πρόσληψη σε διαγνωστικό στο Αγρίνιο. Τηλ. 6944613617.


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ οδηγοί με δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας καθώς και οδηγοί με δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας, άνω των 45 ετών, μακροχρόνια άνεργοι ή μη, έχοντας τελειώσει τη βασική σχολική εκπαίδευση (Λύκειο) για εργασία πλήρους απασχόλησης, μέσω προγράμματος ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ). Ζητούνται επίσης άτομα ηλικίας 19-29 ετών με κάρτα ανεργίας, για 7μηνη εργασία, πλήρης απασχόληση. Τηλ. 6983505252. Βιογραφικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Η FAMILY BAKERY – My Cookies West Greece 1909, που εδρεύει στο 6ο χλμ. ΕΟ Αγρινίου-Αντιρρίου, αναζητεί άτομα για πλήρη εργασία στις ειδικότητες:

 • Υπεύθυνο ζαχαροπλαστικής και κουλουροποιΐας – Χειριστής για κουλουρομηχανές POLIN.
 • Βοηθούς παραγωγής για γλυκίσματα
 • Οδηγός Β΄ Κατηγορίας και Βοηθό συσκευασίας – Αποθηκάριος

Αποστολή πλήρους βιογραφικού στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 2641050802.


ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ στο Αγρίνιο προσφέρει θέση εργασίας για τυλιχτή/τυλίχτρια. Απαραίτητα προσόντα: Προϋπηρεσία, Συνέπεια και υπευθυνότητα, Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά. Ο εργαζόμενος θα ενταχθεί σε ένα πραγματικά άριστο εργασιακό περιβάλλον με δυνατότητες εξέλιξης. Μόνιμη και σταθερή δουλειά. Άμεση πρόσληψη. Ασφάλιση. Τηλέφωνο επικοινωνίας υπεύθυνου: 6979745833.


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4* στη Βασιλική Λευκάδας ζητά προσωπικό για την καλοκαιρινή σεζόν. Παρέχεται διαμονή, διατροφή, ασφάλιση. Ειδικότητες: ρεσεψιόν (πρωινή/βραδινή), μάγειρας, σέρβις, μπουφέ, καθαρίστρια, αισθητικός. Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στην Εταιρεία «ΔΥΝΑΜΗ» στο Αγρίνιο

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΔΥΝΑΜΗ», που εδρεύει στο Αγρίνιο στα πλαίσια της επένδυσής της, αναζητά προσωπικό, άνδρες για εργασία:

1.Οδηγό με δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας
2.Αποθηκάριο.

Επιθυμητή η σχετική εμπειρία.

Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. τηλ.: 2641031840 – 2641048900, Διεύθυνση: 4 χλμ. Αγρινίου – Καλυβίων.


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ καμαριέρες, μπουφετζής για πρωινά και σνακ μπαρ, σε ξενοδοχειακή μονάδα στη Βασιλική Λευκάδας, πλήρης απασχόληση,ασφάλιση, παρέχεται διαμονή. Τηλ. 6932221205 (κ. Ανδρέας), e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ νέος έως 30 ετών με εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις και ερασιτεχνικό δίπλωμα οδήγησης για πλήρη απασχόληση σε εμπορική επιχείρηση. Τηλ. 6973055785.


Τα «Dyslexia Centers – Pavlidis Method» (www.dyslexiacenters.gr) στο Αγρίνιο, αναζητούν για τη νέα σχολική χρονιά 2024-2025, συνεργασία με τις παρακάτω ειδικότητες:

 • Λογοθεραπευτή
 • Εργοθεραπευτή
 • Βοηθός Εργοθεραπευτή
 • Ειδικό Παιδαγωγό
 • Ψυχολόγο

Η εταιρεία προσφέρει:

 • Άριστο εργασιακό περιβάλλον
 • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών
 • Εκπαίδευση σε όλα τα στάδια

Στείλτε το βιογραφικό σας στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26410 44806.


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ατομ@ για σεζόν σε χωριό της ορεινής Λευκάδας για τα πόστα: σερβιτόρος Α και σερβιτόρος Β (απαραίτητη γνώση Αγγλικών), ψήστης και βοηθός κουζίνας (προετοιμασία). Παρέχονται διαμονή, διατροφή, ασφάλιση. Πληροφορίες Ιωαννα 6944 562845.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ ψήστης για το ψητοπωλείο «Στη Θράκα» στο Αγρίνιο. Τηλ. 6979 745833.


ΑΠΟ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ αλουμινίου στο Αγρίνιο, ζητείται τεχνίτης αλουμινίων και βοηθός τεχνίτη για πλήρη απασχόληση. Τηλ. 26410 31530 και 6981 901588.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ πωλητής – πωλήτρια απο αλυσίδα αρτοποιίας για εργασία στο Αγρίνιο. Απαραίτητα προσόντα:

 • γνώσεις Παρασκευής καφε(barista)
 • εμπειρία σε κατάστημα εστίασης -αρτοποιίας
 • ταχύτητα στην εξυπηρέτηση
 • ευχάριστη και φιλική προσωπικότητα

Πληροφορίες: 6906114637, ώρες επικοινωνίας 11:00-15:00, Δευτέρα – Παρασκευή. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΕΤΑΙΡΕΙΑ παραγωγής μπισκοτοποιΐας και κουλουροποιΐας, με έδρα στο Αγρίνιο, αναζητεί άτομα για εργασία στο τμήμα παραγωγής και συσκευασίας και στο τμήμα καθαρισμού. Τηλ επικοινωνίας: 6986678025, ώρες επικοινωνίας: 11:00-15:00, Δευτέρα -Παρασκευή.

KORONA COOKIES
Διεύθυνση: 8ο χλμ. Εθνικής Οδού Αγρινίου – Ιωαννίνων (Γέφυρα Αχελώου), Αγρίνιο
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ κυρία να εργαστεί σε ξενοδοχείο – εστιατόριο, στην ορεινή Ναυπακτία, στο τμήμα καθαριότητας και λάντζας. Παρέχεται διαμονή και διατροφή. Τηλ. 6978172711.


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ δύο άντρες για εργασία στις εξής ειδικότητες:

 • Α) Τεχνικός κουλουροποιΐας βουτηγμάτων με εξειδίκευση σε ζύμες βουτηγμάτων.
 • Β) Βοηθός για την παραγωγή κουλουροποιΐας.

Ώρες επικοινωνίας: 11:00-14:00, Δευτέρα έως Παρασκευή. Τηλ. 6986678025.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ βοηθός ψυκτικός για μόνιμη εργασία στο Αγρίνιο. Τηλ. 6973 055785, κ. Βασίλης.


Περισσότερες αγγελίες με θέσεις εργασίας στην Εφημερίδα «Αναγγελία»

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε βδομάδα, από Πέμπτη βράδυ, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στο Αγρίνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ πού θ’ αγοράσετε την Εφημερίδα «ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ».

Βάλτε τη δική σας Μικρή Αγγελία μ’ ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 210 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία