Σάββατο, 27η Νοεμβρίου 2021  6:31 πμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 14:42

Προβολή του ντοκιμαντέρ “Ο Ηρακλής, ο Αχελώος και η Μεσοχώρα” στο Αγρίνιο (βίντεο-φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η προβολή του ντοκιμαντέρ “Ο Ηρακλής,ο Αχελώος και η Μεσοχώρα” στο Cafe BBQ Bar “Διόσκουροι” στο Αγρίνιο την Παρασκευή 23/10/2020.

Πριν την προβολή του ντοκιμαντέρ προβλήθηκε η βιντεοσκοπημένη συνομιλία του Γιώργου Λουριδά με τον σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ Δημήτρη Κουτσιαμπασάκο (δείτε το σχετικό βίντεο πιό κάτω στο άρθρο), όπου ανέπτυξε τα θέματα και τα προβλήματα που θα προκύψουν στην περιοχή απο την λειτουργία του φράγματος της Μεσοχώρας. Το ντοκιμαντέρ είναι παραγωγή της ΕΡΤ Α.Ε.

Ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση στην οποία συμμετείχε και μίλησε εκτός απο τον σκηνοθέτη Γιώργο Λουριδά το μέλος του συλλόγου "Μεσοχώρα SOS" Τάσος Κεφαλάς καθώς και ο πρώην υπάλληλος της ΔΕΗ Κώστας Μαμασούλας.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτό απο την εκδήλωση:

image 01

image 02

image 11

image 14

image 16

image 05

image 06

image 12

image 13

image 15

image 07

μερικές φώτο είναι απο το sinidisi.gr

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την συνέντευξη του Γιώργου Λουριδά με τον Δημήτρη Κουτσιαμπασάκο (σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ)

Διαβάστηκε 1139 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 14:46
Κωνσταντίνος Σαμψών

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών ασχολείται επαγγελματικά με την επιστήμη της Πληροφορικής, σαν χόμπι έχει τον Αεραθλητισμό (είναι χειριστής Υπερελαφρών Αεροσκαφών και Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου) και την Ορειβασία (Ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου). Ασχολείται επίσης με την Μουσική Σύνθεση έχοντας παρουσιάσει αρκετά μουσικά έργα τα τελευταία χρόνια όπως τα "Mystic Flight", "On Air... myths and tales","Escape to Freedom","Βρες τα φτερά σου..", "Ωδή στην Τριχωνίδα", "Time to Relax" κλπ. Μεγάλη δημοτικότητα έχουν τα τραγούδια που έγραψε για την ομάδα του Παναιτωλικού "Της Καρδιάς μου Ομάδα", "Του Τόπου μας Ζωή" και "Παναιτωλικός Ιππότης - 90 χρόνια ιστορία και νέοι στόχοι". Επιμελείται το παρών site θέλοντας να παρουσιάσει την θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς και άγνωστα για τον πολύ κόσμο στοιχεία που αφορούν την περιοχή μας και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρων.

ksamson.gr

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα