Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:37 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 08:41

Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Ε.Ν.Α. με παρουσίαση προτάσεων προβολής της Αιτωλ/νίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη συμμετοχή και με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Ε.Ν.Α., τη Δευτέρα 10/06/2019 στο ξενοδοχείο IMPERIAL στο Αγρίνιο. 

ena 10062019 02

ena 10062019 03

ena 10062019 04

Ο σκοπός της συνέλευσης ήταν να παρουσιαστούν συγκεκριμένες προτάσεις που αφορούσαν την προβολή του Νομού ως Τουριστικός και οχι μόνο προορισμός.

ena 10062019 06

Παρευρέθηκε ο δημοσιογράφος – ερευνητής κ. Μάκης Εξαρχόπουλος, ο οποίος παρουσίασε την πρόταση δημιουργίας εντύπου με θέματα απο τον Νομό, που θα κυκλοφορεί ως ένθετο σε πανελλαδικής κυκλοφορίας Εφημερίδα. Έγινε ανταλλαγή απόψεων, κατάθεση ιδεών και προτάσεων για την πρόταση αυτή και διερευνάται να υλοποιηθεί εξ’ ολοκλήρου από τον Σύνδεσμό Ε.Ν.Α.

Δείτε το βίντεο απο την παρουσίαση:

ena 10062019 16

Επίσης το μέλος κ. Αρης Λιακόπουλος παρουσίασε την ήδη εν ενεργεία δράση που αφορά συγκέντρωση υλικού απο διάφορα μέρη - τοποθεσίες - του νομού και προβολή αυτού μέσω διαδραστικής ιστοσελίδας, η οποία θα διευκολύνει τον επισκέπτη ώστε να αποκτήσει πληροφορίες για κάποια τοποθεσία, αξιοθέατο, μνημείο κλπ σε όλη την έκταση του Νομού.

Το AgrinioBestOf.gr ήταν εκεί. H Χρύσα Σπαή μίλησε με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ε.Ν.Α. κ. Γιώργο Τσιαβίκο για τους αναγνώστες του Site μας.

ena 10062019 21

Κύριε Τσιαβίκο πείτε μας για την σημερινή συνάντηση;

Προέκυψε κάτι πολύ ενδιαφέρων και σημαντικό για τον νομό μας και κρίναμε σκόπιμο να κάνουμε μια γενική συνέλευση ώστε να ενημερώσουμε τα μέλη μας για αυτό. Πρόκειται για μια δράση που θα έχει σαν στόχο να κάνει γνωστή την Αιτωλοακαρνανία σε όλο το πανελλήνιο και για τα ομορφά της μέρη, τα γνωστά και μη γνωστά, για τις ιδιαιτεροτητές της, για θέματα πολιτιστικά, ιστορικά, μέσω ενος Δημοσιογράφου ερευνητή του κ. Μάκη Εξαρχόπουλου τον οποίο είχαμε την τμή να τον γνωρίσουμε και μας έδωσε την ιδεα την οποία καλούμεθα να την υλοποιήσουμε για το καλύτερο της περιοχής μας.

Πιστεύεται οτι η περιοχή μας στερείται εξωστρέφειας με ευθύνη κάποιων;

Δεν είμαι μηδενιστής και ούτε ο συνδεσμός μας είναι η πανάκεια που θα λύσει ολα τα προβλήματα. Απλά έχουν γίνει κατά καιρούς διάφορες ενέργειες οι οποίες ήταν σε τοπικό επίπεδο απο διάφορους φορείς αλλά εμείς τώρα θέλουμε να κάνουμε μια συντονισμένη ενέργεια που θα κάνει γνωστό τον Νομό μας στο Πανελλήνιο μέσω ενός περιοδικού που θα κυκλοφορήσει με την εφημερίδα "Το Εθνος". 

Σε ποιούς φορείς θα απευθυνθείτε για να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια;

Κατ΄αρχήν θα επευθυνθούμε στα μέλη μας και απο εκεί και πέρα σε οποιονδήποτε φορέα όπως Δήμοι, Περιφέρεια, επιχειρήσεις που θα μπορούσε να προσφέρει. 

Μιλήστε μας λίγο για τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας;

Είμαστε ο μεγαλύτερος Νομός, έχουμε πολλές φυσικές ομορφιές, εναλλαγή τοπίου, βουνό, θάλασσα, έχουμε μια απο τις μεγαλύτερες λίμνες την Τριχωνίδα, η οποία έχει χαρακτηρισθεί "Η Ωραία Κοιμωμένη" και θα προσπαθήσουμε μέσω κάποιων ενεργειών που θα κάνουμε τόσο για την Τριχωνίδα όσο και τον Νομό μας να γίνουν γνωστά στο Πανελλήνιο.

Καλώ όλες τις επιχειρήσεις του Νομού μας να γίνουν μέλη του Συνδέσμου Ε.Ν.Α. ώστε όλοι μαζί να κάνουμε συντονισμένες κινήσεις για το καλό του τόπου μας.

Ενημερωθείτε για τον Σύνδεσμο Ε.Ν.Α. μέσα απο το επίσημο site του ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

ena 10062019 10

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

Διαβάστηκε 4486 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 09:02
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033