Κυριακή, 23η Ιουνίου 2024  2:34 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 10:01

Πανελλήνιες 2024: Με ποια μαθήματα συνεχίζουν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα ΕΠΑΛ έφτασαν στην έκτη μέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων με τους μαθητές και τις μαθήτριες να εξετάζονται σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουνίου, στα εξής μαθήματα: Ηλεκτρικές Μηχανές, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ναυσιπλοϊα ΙΙ και Ναυτικές Μηχανές.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες, πρέπει να έχουν προσέλθει στις αίθουσες αυστηρά μέχρι τις 08:00 π.μ., με την ώρα έναρξης εξέτασης να ορίζεται η 08:30 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Το προγραμμα της εξεταστικής στα ΕΠΑΛ συνεχίζεται την Παρασκευή 14 Ιουνίου, με τα μαθήματα της Τεχνολογίας Υλικών, Οικοδομικής, Μηχανών Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ) και Ψηφιακών Συστημάτων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα πανελλαδικών
Ημερήσιων και Εσπερινών ΕΠΑΛ 2024


Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Τα θέματα και οι απαντήσεις 
Το CNN Greece, συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και πιο έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, τον μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Όμιλο της χώρας, με 34 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της Εκπαίδευσης, 72 Φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα και δεκάδες χιλιάδες μαθητές, θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Μείνετε συντονισμένοι και μάθετε πρώτοι τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ειδικά και Μουσικά Μαθήματα για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις των Eιδικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), θα διενεργηθούν από 18 μέχρι και 28 Ιουνίου, στα παρακάτω εξεταστικά κέντρα και με βάση το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων που έχει ανακοινωθεί.


cnn.gr

Διαβάστηκε 114 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News