Σάββατο, 5η Οκτωμβρίου 2024  1:00 μμ
Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 19:51

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας o υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θέματα πολιτικής προστασίας συζητήθηκαν κυρίως κατά την επίσκεψη του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας.

Φωτογραφικό υλικό με συνοδευτικό κείμενο δημοσιοποίησε στο λογαριασμό του στο Facebook o  περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Σε αυτό αναφέρει:

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας βρεθήκαμε σήμερα, την οποία επισκέφθηκε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Νικολακόπουλος, παρουσία των βουλευτών, Θανάση Παπαθανάση και Ιάσονα Φωτήλα, της τοπικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ, κ.ά.

Στη συνάντηση με τον υφυπουργό είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε κυρίως για τα ζητήματα πολιτικής προστασίας και έντασης των προληπτικών περιπολιών ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, αλλά και για την ενεργό συμπαράσταση της ΠΔΕ στα Σώματα Ασφαλείας στο πλαίσιο της οικονομικών δυνατοτήτων της.


Θυμίζουμε πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πέρα από την αξιοποίηση πόρων του ΕΣΠΑ για τον εκσυγχρονισμό του στόλου οχημάτων των Σωμάτων Ασφαλείας, από το 2019 έχει δημιουργήσει για πρώτη φορά ειδικό ταμείο για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, στο πλαίσιο ενίσχυσης του εθνικού μηχανισμού διαχείρισης κρίσεων.

Με αυτόν τον τρόπο έχουμε συνδράμει μέχρι τώρα στην αντικατάσταση και αναβάθμιση του τηλεφωνικού κέντρου της Α.Δ. Αιτωλίας, στην προμήθεια ελαστικών και κώνων για την Α.Δ. Ακαρνανίας, όπως και στην προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού και ατομικών εφοδίων στην Α.Δ. Ηλείας, ενώ για το αμέσως επόμενο διάστημα προγραμματίζεται ο εκσυγχρονισμός του τηλεφωνικού κέντρου της Άμεσης Δράσης Πατρών.


sinidisi.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 170 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 19:56
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.