Σάββατο, 5η Οκτωμβρίου 2024  1:11 μμ
Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 19:36

Τμήμα Ασφάλειας στη Βόνιτσα ζήτησε ο δήμαρχος από τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από τον δήμο Ακτίου-Βόνιτσας ξεκίνησε σήμερα στην Αιτωλοακαρνανία η επίσκεψη του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέα Νικολακόπουλου. Μέτεβη και στον Αστυνομικό Σταθμό που εδρεύει στο αεροδρόμιο Ακτίου.

Στην συνάντηση που είχε στον δημαρχείο με τον Δήμαρχο Άκτιου Βονιτσας Θανάση Κασόλα συζητήθηκαν τα προβλήματα αστυνόμευσης του δήμου, η αστυνόμευση του αεροδρόμιου του Ακτίου και θέματα πολιτικής προστασίας .

Ο Υφυπουργός ήταν ενήμερος για όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή και τόνισε πως η αγαστή συνεργασία μεταξύ της Δημοτικής αρχής και της Αστυνομίας για την επίλυση των προβλημάτων των δημοτών η οποία θα συνεχιστεί .

Ο Δήμαρχος ζήτησε την διαρκή αστυνόμευση της περιοχής ώστε να ενισχυθεί το αίσθημα ασφαλείας των δημοτών επισημαίνοντας τον αυξανόμενο τουρισμό και πως το αεροδρομίου αποτελεί πύλη εισόδου.

Επίσης ζήτησε την δημιουργία τμήματος Ασφαλείας στην πόλη σημειώνοντας πως η Βόνιτσα απέχει 70 χιλιομέτρα από το Αγρίνιο.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 157 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.