Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  7:23 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2024 18:39

TITOΣ — ❝Είσαι αρρώστια μεγάλη❞ | Δείτε το Music Video της νέας του επιτυχίας σε μουσική & στίχους Φοίβου!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος νέος ερμηνευτής Τίτος, που ξεχώρισε με την παρουσία και τις ερμηνείες του μέσα από το talent show Fame Story,  μας παρουσιάζει το πρώτο του δισκογραφικό βήμα με τίτλο «Είσαι Αρρώστια Μεγάλη». 

Ο συνθέτης και παραγωγός των μεγαλύτερων ελληνικών επιτυχιών Φοίβος, υπογράφει τη μουσική και τους στίχους στο απόλυτο smash hit του φετινού καλοκαιριού, που θα σας ξεσηκώσει και θα ακουστεί δυνατά σε όλα τα ραδιόφωνα και τα clubs της Ελλάδας και της Κύπρου.  

Τα γυρίσματα του video clip πραγματοποιήθηκαν από τους PickCodes στο κέντρο της Αθήνας με άκρως εντυπωσιακές urban εικόνες και αποτυπώνουν με μοναδικό τρόπο την διακύμανση των συναισθημάτων που κρύβει κάθε σχέση! Μας ταξιδεύει σε μια διαδρομή προς την εξερεύνηση της μαγείας του έρωτα! Ένας έρωτας που διεγείρει τη φαντασία και πυροδοτεί πάθη! Θα υπάρξει άραγε ανταπόκριση; 

O Φοίβος για άλλη μια φορά μας δίνει την ξεχωριστή του ατάκα, που θα αφιερωθεί όσο καμιά και ο Τίτος με τη μοναδική φωνή του τραγουδά:  

«Είσαι αρρώστια μεγάλη… στο κρεβάτι είμαι πάλι
Έχω φτάσει στο αμήν, χειρότερα είμαι από πριν
Τι γυρεύεις σου λέω με τον κάθε τυχαίο;
Ξέροντας πως εγώ πεθαίνω από έρωτα εδώ
Είσαι αρρώστια μεγάλη…»

Κυκλοφορεί από την Spicy! 

 

Διαβάστηκε 92 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News