Σάββατο, 5η Οκτωμβρίου 2024  12:43 μμ
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2024 11:50

Αγρίνιο: «φτου κι απ’ την αρχή» για την παιδική χαρά που κόστισε 221.400 ευρώ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παραδόθηκε το 2012, κόστισε 221.400 ευρώ και αποτέλεσε «κόσμημα» για την πόλη, καλύπτοντας τις ανάγκες παιδιών ενός μεγάλου τμήματός της.

Ο λόγος για την παιδική χαρά στην περιοχή των σφαγείων στο Αγρίνιο. Πλέον στο σημείο δεν υπάρχει τίποτα καθώς η παιδική χαρά ξηλώθηκε πρόσφατα.

Επρόκειτο για την εξέλιξη μιας ιστορίας συνεχόμενων βανδαλισμών που απαιτούσαν διαρκώς αποκατάσταση. Η παιδική χαρά ανακαινίστηκε αλλά οι καταστροφές δεν σταμάτησαν.

Οι γονείς αγανακτούσαν όταν πήγαιναν τα παιδιά τους  στο χώρο και βρίσκονταν ενώπιον διαλυμένων παιδικών οργάνων.

Ο χώρος πλέον εκκενώθηκε και συμπολίτες εκφράζουν απορίες για το τι μέλλει γενέσθαι. Από τη δημοτική αρχή λοιπόν επιμένουν πως στο σημείο θα κατασκευαστεί νέα παιδική χαρά.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Βασιλείου επισημαίνει πως σκοπός είναι να δημιουργηθεί μία παιδική χαρά με πιστοποιημένα όργανα, που δεν θα δέχεται εύκολα καταστροφές.

Δεν δίνεται ωστόσο κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, ούτε πώς θα χρηματοδοτηθεί. Πολλοί θεωρούν άσκοπο να κατασκευαστεί εκ νέου παιδική χαρά εκτιμώντας πως δεν θα αντέξει για πολύ από τους βάνδαλους και πως ρεαλιστικότερο είναι να χωροθετηθεί αλλού.

Το σίγουρο ωστόσο είναι πως οι δημότες στην τελική πληρώνουν το λογαριασμό όσο κάποιοι ανενόχλητοι καταστρέφουν…

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 339 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.