Σάββατο, 5η Οκτωμβρίου 2024  11:47 πμ
Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 17:51

Πανελλαδικές: Βατά τα Αρχαία, απαιτητικότερα τα Μαθηματικά και η Βιολογία- Τι δηλώνουν υποψήφιοι του Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σήμερα, Τρίτη 4 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ στις Πανελλαδικές εξετάστηκαν στα μαθήματα των Αρχαίων, των Μαθηματικών και της Βιολογίας.

Στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών τα θέματα ήταν διαβαθμισμένης δυσκολίας, για άρτια προετοιμασμένους μαθητές. Κατανοητά μεν, αλλά απαιτητικά από άποψη διαχείρισης χρόνου, ήταν τα θέματα των Μαθηματικών ενώ στο μάθημα της Βιολογίας τα ερωτήματα ήταν για πολύ καλά προετοιμασμένους υποψηφίους, που είχαν εμβαθύνει στις γνώσεις τους στη Βιολογία.

Υποψήφιοι του Αγρινίου στο εξεταστικό κέντρο του 3ου ΓΕΛ μίλησαν στην κάμερα του AgrinioTV:

«Δεν μου φάνηκε κάτι δύσκολο. Αρκετά εύκολα τα θεωρώ, δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Το άγνωστο και η γραμματική μου φάνηκαν κατανοητά. Και οι επιμέρους ασκήσεις», δήλωσε ο Γεράσιμος Σκουτέρης που εξεταζόταν στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών.

«Τα θέματα ήταν καλά, ούτε πολύ εύκολα, ούτε πολύ δύσκολα. Ήταν μέτρια δυσκολίας, γενικά ήταν βατά τα θέματα, δεν με δυσκόλεψε κάτι. Το άγνωστο δεν είχε δύσκολη μετάφραση», ανέφερε ο Κυριαζής Κουκλάς, υποψήφιος επίσης στο μάθημα των Αρχαίων.

«Μέχρι τα πρώτα ερωτήματα του θέματος Γ μπορούσε να τα γράψει ένας μαθητής που έχει γνώση Μαθηματικών», υπογράμμισε ο Γεώργιος Φλώρος, υποψήφιος που εξετάστηκε στα Μαθηματικά.

«Βατά τα θέματα, αν είχες διαβάσει έγραφες. Δυσκολίες υπήρχαν, αλλά Πανελλήνιες δίνουμε. Πάνω κάτω στο ίδιο στυλ με άλλες χρονιές ήταν τα θέματα», ήταν τα λόγια της Ζένιας Γαλαζούλα, η οποία εξετάστηκε στην Βιολογία.

Τα επόμενα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν οι μαθητές των ΓΕΛ (την Πέμπτη 6 Ιουνίου) είναι τα εξής:

  • Λατινικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών)
  • Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας)
  • Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής)

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 265 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.