Πέμπτη, 27η Ιουνίου 2024  6:24 μμ
 
wm small
Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 11:06

Βιωματική εκδήλωση στην ΤΚ Χαλκιοπούλων για Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (Τετ 5/6/2024)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή του Δήμου Αμφιλοχίας διοργανώνει μία βιωματική-ενημερωτική εκδήλωση, την Τετάρτη 05 Ιουνίου 2024 στο Δασύλλιο της Τοπικής Κοινότητας Χαλκιοπούλων.

Εκπαιδευτικοί και μαθητές των σχολικών μονάδων της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για διάφορα περιβαλλοντικά θέματα μέσα από μία ξεχωριστή διαδραστική διαδικασία.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται κατόπιν πρωτοβουλίας του Αντιπεριφερειάρχη Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος Στυλιανού Μπλέτσα και θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ομιλία της Περιβαλλοντολόγου Δρ. Μαργαρίτας Δορμούσογλου, περιβαλλοντικές δράσεις και ιδιαίτερα αναμνηστικά για τους συμμετέχοντες μαθητές.

Διαβάστηκε 112 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 11:19
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News