Σάββατο, 6η Ιουλίου 2024  10:44 μμ
Τρίτη, 28 Μαϊος 2024 12:34

Παρατείνετε μέχρι 30 Ιουνίου η η υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης, ως προς την εκπλήρωση των υποχρεώσεων πυροπροστασίας των ιδιοκτησιών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟ  ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΗΡΗΣΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ

Παρατείνεται  μέχρι  30 Ιουνίου 2024 η υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης, ως προς την εκπλήρωση των υποχρεώσεων πυροπροστασίας των ιδιοκτησιών τους, στο Εθνικό Μητρώο Τήρησης Μέτρων Προληπτικής Πυροπροστασίας Ιδιοκτησιών του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με την 790/27-5-2024 Υπουργική Απόφαση του Υπ. Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Η υποβολή των Υπεύθυνων Δηλώσεων γίνεται στην διεύθυνση https://akatharista.apps.gov.gr/ καθώς και στον ιστότοπο του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας https://civilprotection.gov.gr/

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο Τμήμα Περιβάλλοντος της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου (Τηλ. επικοινωνίας: 26413-60627-631-636)

Διαβάστηκε 126 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News