Σάββατο, 6η Ιουλίου 2024  10:09 μμ
Δευτέρα, 27 Μαϊος 2024 18:26

Αγρίνιο: Τοπική αργία η Τρίτη 11 Ιουνίου – ποια διαφορά ξεχωρίζει στις εκδηλώσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια ακόμη επιπλέον αργία ισχύει απο φέτος για την πόλη του Αγρινίου και όσους δραστηριοποιούνται σε αυτήν. Να θυμίσουμε πως η 11η Ιουνίου καθιερώθηκε ως τοπική αργία τον Μάιο του 2022, μετά απο αίτημα που κατέθεσε ο δήμος Αγρινίου.

Το 2022 όμως η 11η Ιουνίου ήταν Σάββατο και το 2023 Κυριακή. Φέτος όμως «πέφτει» Τρίτη και ισχύει ότι ισχύει στις επίσημες αργίες, δηλαδή με καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες κλειστές.

Προβλέπεται επίσης μια σειρά απο εκδηλώσεις από τον δήμο Αγρινίου και σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει παρέλαση , που όμως θα διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουνίου στις 8 μ.μ. Η απόφαση αυτή ελήφθη, λαμβανομένων υπόψιν των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν τα μεσημέρια του καλοκαιριού στο Αγρίνιο. Το επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, αναμένεται να ανακοινωθεί και σύμφωνα με πληροφορίες, προβλέπεται η συμμετοχή δεκάδων πολιτιστικών συλλόγων, καταθέσεις στεφάνων κλπ.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 311 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News