Σάββατο, 6η Ιουλίου 2024  10:46 μμ
Δευτέρα, 27 Μαϊος 2024 18:04

Βραδινή παρέλαση στο Αγρίνιο για την 11η Ιουνίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μία σημαντική αλλαγή αναμένεται στο πρόγραμμα του εορτασμού της 11ης Ιουνίου, της ημέρας απελευθέρωσης του Αγρινίου από τον οθωμανικό ζυγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η παρέλαση που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, θα πραγματοποιηθεί τις παραμονές του εορτασμού, δηλαδή Δευτέρα 10/6 και μάλιστα απογευματινές ώρες, ειδικότερα στις 20:00.

Θα προηγηθεί κατάθεση στεφάνων από τους επισήμους στο μνημείο της οδού Λουριώτου.

Θα παρελάσουν κανονικά Δημοτικά και Γυμνάσια ενώ έχει ζητηθεί από τα Λύκεια να παρελάσουν ολιγομελή τμήματα από Α’ και Β’ Λυκείου.

Ο λόγος της αλλαγής του προγραμματισμού έχει να κάνει με τις υψηλές θερμοκρασίες που αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Υπάρχει παράλληλα συνεννόηση με αρκετούς πολιτιστικούς συλλόγους ώστε να συμμετάσχουν στην παρέλαση, ωστόσο αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πραγματοποιηθεί συνάντηση επί του θέματος.

Ανήμερα της επετείου θα τελεστεί Δοξολογία και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων στην πλατεία Δημάδη, με συμμετοχή μαθητών.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 267 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News