Δευτέρα, 17η Ιουνίου 2024  4:17 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Μαϊος 2024 12:21

Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και Φθιώτιδας // SAVE THE DATE // «Ελιά Καλαμών/Kalamata olives: και τώρα τι κάνουμε; Θωρακίζουμε το προϊόν»// Γύθειο, 1-06-2024

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Ελιά Καλαμών/Kalamata olives: και τώρα τι κάνουμε; Θωρακίζουμε το προϊόν»

Γύθειο, 1η Ιουνίου 2024

Τα Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και Φθιώτιδας συνδιοργανώνουν εκδήλωση/συζήτηση «Ελιά Καλαμών/Kalamata olives: και τώρα τι κάνουμε; Θωρακίζουμε το προϊόν», το Σάββατο 1η Ιουνίου 2024 και ώρα 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λακωνίας, Ξανθάκη 3, Γύθειο (ισόγειο).

Στη συζήτηση προσκαλούνται όλοι οι φορείς που ασχολούνται με την Ελιά Καλαμών/Kalamata olives προκειμένου να κατατεθούν προτάσεις για τη θωράκιση του προϊόντος.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και μέσω live streaming από τις σελίδες των Επιμελητηρίων στο Facebook, από όσους τηλεοπτικούς σταθμούς και όσες ιστοσελίδες επιθυμούν να τη μεταδώσουν. Θα ανακοινωθεί εγκαίρως το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Διαβάστηκε 135 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.