Κυριακή, 16η Ιουνίου 2024  5:05 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Μαϊος 2024 11:36

Aνακοίνωση για τον Κανονισμό Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου Αγρίνιου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από την Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αγρινίου ανακοινώνονται τα εξής:

Με την υπ΄ αρ. 92/2024 (ΑΔΑ: ΨΡΛΕΩ65-Θ1Ν) απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου τροποποιήθηκε ο Κανονισμός Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου.

Ειδικά για την παραχώρηση χρήσης ΚΧ για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων ή εμπορευμάτων για το έτος 2024 προβλέπονται τα εξής:

α) όσοι επαγγελματίες αιτήθηκαν ή επιθυμούν τη χρήση κοινόχρηστου χώρου για το έτος 2024 και είτε δεν έχουν καταθέσει αίτηση ανανέωσης άδειας,  είτε έχουν καταθέσει αίτηση εντός της νόμιμου προθεσμίας, αλλά δεν κατέβαλλαν την προκαταβολή ποσοστού 30% εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών,

κατ’ εξαίρεση μπορούν να αιτηθούν και να καταβάλλουν προκαταβολή ύψους 30% του αναλογούντος ετήσιου τέλους έως 30/6/2024 και να εξοφλήσουν το εναπομείναν τέλος ύψους 70% έως 31/10/2024.

β) όσοι από τους επαγγελματίες έχουν καταβάλλει την προκαταβολή ποσοστού 30%, είτε την προκαταβολή και κάποιες εκ των λοιπών δόσεων που αναλογούν, δύνανται να εξοφλήσουν το εναπομείναν κατά περίπτωση ποσό έως 31/10/2024.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προβούν στις ως άνω ενέργειες εντός των αντίστοιχων προθεσμιών, αλλιώς θα απωλέσουν το δικαίωμα χρήσης κοινόχρηστου χώρου για το έτος 2024 και η χρήση θα είναι αυθαίρετη.

Οι αιτήσεις κατατίθενται στην Δ/νση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης – Τμήμα Αδειοδοτήσεων & Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων (Στ. Τσιτσιμελή & Ε.Ο. Αγρινίου – Αντιρρίου, 1ος όροφος), ή ηλεκτρονικά στο e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες: κ. Α.Τσιμιδάκη τηλ: 2641 363525

Η υπ’ αρ. 92/2024 έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 164 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.