Σάββατο, 15η Ιουνίου 2024  11:54 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 19:05

Συνάντηση του προέδρου των ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας με το τον γεν. διευθυντή της Α.Ε. «Τριχωνίδα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 ) στα γραφεία της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε, μεταξύ του Προέδρου του Συλλόγου Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας  κ. Βασίλη Τσάρκου και του Γενικού Διευθυντή της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε κ, Χάρη Καφρίτσα.

Οι εκπρόσωποι των δύο φορέων αντάλλαξαν απόψεις για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, ο  κ. Καφρίτσας εξέφρασε την πρόθεση η ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε. να συμβάλει και να στηρίξει το έργο της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας και ενημέρωσε τον κ. Τσάρκο για τις χρηματοδοτικές δυνατότητες που υπάρχουν, ώστε ο Σύλλογος Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας να διεκδικήσει πόρους από τα προγράμματα της νέας προγραμματικής περιόδου, όπως το Τοπικό Πρόγραμμα Leader, για την υλοποίηση soft δράσεων και ενεργειών, με στόχο την προώθηση και την προβολή του τουριστικού προϊόντος στην περιοχή.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η κοινή συνεργασία των δύο φορέων (Συλλόγου Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας και ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε), για τον σχεδιασμό τουριστικών πακέτων προβολής της Περιφερειακής Ενότητας και συγκεκριμένα για καθεμιά από τις επιμέρους τουριστικές ενότητες των δήμων της περιοχής.

Οι δύο εκπρόσωποι των φορέων τόνισαν την ανάγκη ανάπτυξης κοινών δράσεων και συνεργειών, προκειμένου να συμβάλουν στη συνεχή προσπάθεια για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 143 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.