Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  6:48 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 18:43

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και επιχειρήσεις φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην έκθεση “Freskon”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε στο Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών “Freskon” στη Θεσσαλονίκη.

Από τις 11 μέχρι και τις 13 Απριλίου 2024, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη ΠΔΕ ενίσχυσαν την παρουσία 12 επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού κλάδου από την Αιτωλοακαρνανία, την Αχαΐα και την Ηλεία,  μέσα από κοινό περίπτερο στην μεγαλύτερη συνάντηση παραγωγών και ομίλων του διεθνούς λιανεμπορίου στον κλάδο των φρέσκων προϊόντων.

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 3.000 επιχειρηματικά ραντεβού μεταξύ εκθετών και εμπορικών επισκεπτών, ενώ εμπορικοί επισκέπτες από 50 χώρες επισκέφθηκαν την έκθεση. Την ευκαιρία αυτή εκμεταλλεύτηκαν οι επιχειρήσεις από την ΠΔΕ συμμετέχοντας σε πλήθος B2B συναντήσεων αναπτύσσοντας περαιτέρω τις εμπορικές τους δραστηριότητες.

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Ανδρέας Φίλιας που απεύθυνε χαιρετισμό κατά τα εγκαίνια της έκθεσης, καθώς και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του Π.Α.Α. Γεώργιος Κοντογιάννης.

Διαβάστηκε 256 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία